發新話題

終於試到stevemakmak兄,口中kho傳說珍品(*號

唉,,,我失敗左...最后都系冇見到:_n5:
食色性也~

引用:
原帖由 cris 於 2010-3-21 02:12 發表
     早輪睇完stevemakmak兄的report話hko(*點好..點好!講到鬼死咁吸引,仲話(*,@*係傳說兩大珍品,感覺真係超越所有技師加上佢番夜班,咁更係要去試一試啦! 前幾日放左工即刻起行..記得上次好有熱誠打report,結 ...
弓起cris 兄試到珍品...
因為小弟好like(*所以上次篇報告有d偏心...太主觀:smile1: 電話佢吾係個個俾架,攞到都吾會pm...因為係囡囡意願,要尊重...恕我自私 (我係攞到既)
但其他ching試過都讚好...証明囡囡掂...但佢好似已經走左!可惜可惜...
@*都正架...但微波...吾知ching信吾信我講呢...可以一試:good2:
(*同我都係全程廣東話wor...當然@*都識啦...兩表姊妹

引用:
原帖由 coiechan 於 2010-3-21 20:48 發表

上次c兄話試完番尼
點知個囡囡原來放長假20天
c兄由始至終仲未答幾時試
咁又點可以怪其他c兄尼
尼次c兄試完(*出報告
理論上弓起食到好野
世事往往咁喬
小弟有幸試到佢
不過又有個疑問
c兄話(*只懂少少白 ...
次次梗比人踢爆咁搞笑既

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2010-3-22 10:24 發表

弓起cris 兄試到珍品...
因為小弟好like(*所以上次篇報告有d偏心...太主觀:smile1: 電話佢吾係個個俾架,攞到都吾會pm...因為係囡囡意願,要尊重...恕我自私 (我係攞到既)
但其 ...
28唔制la洗衫板皇后

請假 again,  maybe no way

引用:
原帖由 eskyed 於 2010-3-22 10:32 發表

28唔制la洗衫板皇后
少左樣野玩, 又係差D既!

引用:
原帖由 ilovesz 於 2010-3-22 20:09 發表

少左樣野玩, 又係差D既!
試吓叫佢用PAT PAT推,我係遇全都係咁叫佢.

2*見過真人樣都ok概一頭金毛,.有D-wet妹+老泥妹..feel,我G呢D女女..好好玩,不過唔合我呢D怕醜型..男士....

發新話題