發新話題

再落"味精"

引用:
原帖由 pantsu 於 2010-1-8 10:38 發表

有冇話要係會員定係推廣價做到幾時 ?
我最初同朋友都係睇到佢做推廣至入去,我唔係會員!
至於推廣做到幾時就無問過!
不過據講是可以咁做法:
4個鐘,搵兩位技師一齊按兩個鐘,都係收一舊!
正骨小費咪各俾$40-50,咁就可以過下正骨雙飛癮!:biggrin:

黑客兄是鬼鼠机擁護者呢....如果床尾機一part 都双飛吾知會点尼?

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-8 09:38 發表

公司電話:82200966
條數係咁計:
一個囡囡4個鐘,另一個計3個鐘,用優惠推廣價錢100四個鐘+三個鐘=$175
小費:妹妹勤力包打通玄關給$150,家姐半路縮沙給基本$60
合共:$385(人仔)
Ching好似會計、系咪次次用筆記底架、重有埋算式好惦呀:victory:

引用:
原帖由 joe98 於 2010-1-8 11:30 發表
黑客兄是鬼鼠机擁護者呢....如果床尾機一part 都双飛吾知會点尼?
床尾機一part 都双飛計落幾"融"架!
我其實喜歡做全套,但呢間場開大的配套就唔太掂!

引用:
原帖由 franktahk 於 2010-1-8 11:39 發表

Ching好似會計、系咪次次用筆記底架、重有埋算式好惦呀:victory:" />
出來玩,心水清好緊要!

引用:
原帖由 黑客 於 2010-1-8 10:55 發表

我最初同朋友都係睇到佢做推廣至入去,我唔係會員!
至於推廣做到幾時就無問過!
不過據講是可以咁做法:
4個鐘,搵兩位技師一齊按兩個鐘,都係收一舊!
正骨小費咪各俾$40-50,咁就可以過下正骨雙飛癮!:biggrin:
咁即係分開兩位技師按, 每人按兩粒鐘都應該得 ?

回復 9# 的帖子

信師兄,

試完比報告。

引用:
原帖由 pantsu 於 2010-1-8 12:17 發表

咁即係分開兩位技師按, 每人按兩粒鐘都應該得 ?
我沒試過,聽技師講係應該可以!
總之,你一個匙牌,唔怕麻煩,四個鐘搵4個技師都得!

發新話題