發新話題

轉貼: 機場紅牌轉戰御記

good report

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

THE LOOK NOT BAD, HOW ABOUT THE SIZES?

引用:
原帖由 lamyukwah 於 2009-11-6 23:49 發表
THE LOOK NOT BAD, HOW ABOUT THE SIZES?
32AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

引用:
原帖由 Mars 於 2009-11-5 02:38 發表

冇 錯 ,咁 似 呢 個 既 ?
哩個咪我出個POST"遇全微波爐"囉,NO.188,波就冇乜h:" /> ,但個PAT PAT就GOOD.:good2:

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-8 00:06 發表

哩個咪我出個POST"遇全微波爐"囉,NO.188,波就冇乜h:" />h:" /> ,但個PAT PAT就GOOD.:good2:  
原來係佢

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-11-8 00:16 發表

原來係佢
不過就真係真人靚過相,因為張相冇笑容 ,真人就笑臉迎人.:big_smile:

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-8 09:54 發表

不過就真係真人靚過相,因為張相冇笑容 ,真人就笑臉迎人.:big_smile:  
如果相影得正過真人, 去到見到咪冇驚喜囉, 反而咁樣仲好

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-8 00:06 發表

哩個咪我出個POST"遇全微波爐"囉,NO.188,波就冇乜h:" />h:" /> ,但個PAT PAT就GOOD.:good2:  
弟日叫啲囡囡要影埋個pat

發新話題