發新話題

志在分享,悶悶地都出返個REPORT

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-4 18:58 發表

同意JET兄所講,人心肉做,囡囡都係人,都會有感覺,做足standard service已經係完成任務,有無extra bonus乃睇閣下夠唔夠骨運,咁當然骨運既野睇好多因素,閣下靚唔靚仔,冧唔冧得掂囡囡就因人而異,希望各位 ...
雖則我地係消費者, 都要尊重人地底線, 唔好強人所難 。我亦聼過唔少次囡囡話有d 客曾經夾硬黍, 除咗做愛就乜都要玩晒。下次個客番兜囡囡時, 個囡囡話唔做呢個客 , 唔想賺佢錢。你話幾丟架 !其實大家互相尊重, 溫柔d, 反而收穫會好d 。

引用:
原帖由 mongping 於 2009-11-5 00:21 發表

雖則我地係消費者, 都要尊重人地底線, 唔好強人所難 。我亦聼過唔少次囡囡話有d 客曾經夾硬黍, 除咗做愛就乜都要玩晒。下次個客番兜囡囡時, 個囡囡話唔做呢個客 , 唔想賺佢錢。你話幾丟 ...
total agree  c hing 的看法
Man Man

[quote]原帖由 jet-jet 於 2009-11-4 11:47 發表
經常路過"講毫"所以變左成日去,有時想去其他場,不過又無乜理由捨近取遠,所以都係舊地重遊,因為都有3個星期無去
發覺中午生意多左好多,我4.00去到,有2/3沖涼格有人,當然有D係來,有D係走,但LOCKER房好忙
大 ...之前有C兄講個果MODEL款(*,問經理,答案係:"丟,無做啦,呢D咁既女,無謂講。。。" 吾知實際係點,都無追問
98 口 水 才 話 佢泊 左 個 靚 碼 頭 lor
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 mark34 於 2009-11-4 17:10 發表

咁都不特止呀 jet 兄 , 有 d 仲會嫌咁既服務未夠 , stantard 要包埋濕車 , 冇車即出 post 投訴不是 , 網上報告何其多 , 真正有品會有幾多個

同意各師兄的看法, 尊重囡囡, 大家開心!

白痴問題 ( 真係唔知,並非玩野) 客人可以選囡囡,囡又可否選做唔做某客人嗎?

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-4 18:48 發表

AGREE,好多人都有種心態,比得錢玩就吾好蝕,以為比左2舊就大晒,雖則你係消費者,但人地收2舊只提供基本服務,我都係個句,你要摸既,係人地最敏感既地方,有D人睇得AV多,以為人地塊田係鐵打既,又撩,又插, ...
呼籲發起 '善待女女行動'
贵的'街街會員'開始   

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-11-5 04:42 發表

good pic:good2:

發新話題