發新話題

飲到我杯茶+中埋安慰獎好過生果金

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2009-10-18 15:33 發表
原本上次去華光試過大餐後,都唔諗住再幫襯。

睇過版主報告,又唔係差。

基本上,中女我都ok呀!我理想no係368,同埋應該係新來(之前無見過照片)的18。

唔知有無ching 推介其他。

中女版主,或其他ching ...
係咪尼個囡囡?

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2009-10-18 15:33 發表

多謝多謝。

點解信你意見,因為版主們之前的推介,都無"鱔"過我。所以相信你們
有冇我份先

引用:

原本上次去華光試過大餐後,都唔諗住再幫襯。

睇過版主報告,又唔係差。

基本上,中女我都ok呀!我理想no係368,同埋應該係新來(之前無見過照片)的18。

唔知有無ching 推介其他。

中女版主,或其他ching:請比一個意見。

今個月,我只能去開心一次。你建意我去竹仔(我未去見),華仔定凱仔呢。港HO去得太多,想轉下場。

多謝多謝。

點解信你意見,因為版主們之前的推介,都無"鱔"過我。所以相信你們
.
首先感謝師亨誇獎 見你意願揀既骨女比較後生 , 竹仔未必岩你 , 論服務可以一試 , 華光有中有後生 , 但唔可以以竹仔或港濠服務相比(如果有要求的話) , 華光要以平價作為選擇點 , 試下正骨或推油則無妨 , 話晒138有打雀有廠車送兩個大堂項目 , 而家仲有獎抽添 , 想要豪裝群芳爭豔唔好預佢 , 去之前用喱作為參考心理預算

引用:

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

睇真d…呢間場都可以試咁喎

究竟係邊間場
有得抽獎

$138 係咪已經包埋小費?

發新話題