發新話題

講到嫁一開D報告

呢個技師咁好, 麻煩師兄比埋個技師號碼我地, 等大家得閒去幫親下佢 !!

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-6-23 18:20 發表
呢個技師咁好, 麻煩師兄比埋個技師號碼我地, 等大家得閒去幫親下佢 !!
又係問囉技師號碼,依D唔似分享,似打著分享旗號去揪水:thumbs_down.gif:
引用:
原帖由 pantsu 於 2009-6-23 18:14 發表
唔知師兄可唔可以分享埋個技師號碼呢 ??  

引用:
原帖由 忘了我 於 2009-6-23 20:39 發表

又係問囉技師號碼,依D唔似分享,似打著分享旗號去揪水:thumbs_down.gif:
你咪一樣老作 :icon9.gif: :icon9.gif:

引用:
原帖由 hwf48spk 於 2009-6-23 00:17 發表

人哋冇阿媽生架!比幾多關你差事,正一柴九!
人哋梗係有亞媽生啦,唔係點比你小呀 ,咁啱可以正骨變邪骨 ,又咁啱你有帶袋入去 ,咁啱佢又肯同你開大 ,咁啱佢又話(我要我要) ,咁啱又可以同你講心唔講金 ,咁啱佢又肯收你所謂心意錢 ,比幾多梗係唔關我事,人哋有亞媽生,唔好講到人哋西痕.佢欣賞你咁款,不過真你太多咁啱,咁啱可能係你發緊夢或者索左k,一係咁啱你作文引發作,想作番篇文章比街街borther欣賞一吓

We can fly so high and never gonna die

really? how much final?

發新話題