發新話題

終於忍不住, 不出也要出, 火滾經歷

引用:
原帖由 c_edmond 於 2009-6-3 03:14 發表
以下全是屬實, 原本真的不想出帖, 但我不能不把不快吐出來, 氣下不了, 我雖然去玩經驗少, 但我真的第一次遇到這種事
全程經過: 地點時光倒流
今早已通知!^於19:30做call鐘, 因上夜班, 叫她早些回來, 回覆說ok, 其 ...
無論係邊個都好 , 約好時間mark定好應該分先後免得失任何一方 , 骨女可能係被動但亦應早早講出原委 , 場負既責任再大D , 起碼要同o個位所謂版主朋友講明要等 , 等與唔等悉聽尊便
引用:
原帖由 咸魚佬 於 2009-6-3 03:54 發表
曾經有過類似遭遇
如果晌到明話版主朋友好大機會係數字網果班友
佢地喜好高調
果次個經理話比我知冇收佢地錢
玩完會幫佢地出鱔稿
漸漸形成R爛腳菠蘿雞
點解我地冇既

引用:
原帖由 didit 於 2009-6-3 11:11 發表
我都試過call咗鐘,自己準時到達,但係仲要等成粒鐘嘅火滾經歷,我覺得骨塲同囡囡都有責任   
所以我一向都吾CALL鐘,睇緣份啦,去到上緊鐘就點第2個囉,因為我最怕等,你CALL左佢,去到,如果上緊鐘,個經理實話,差吾多啦,幾個字就落鐘,按住"抓"先啦,咁都最小拖到你45MIN,到時又話,個客要加鐘,無法啦,就得架啦。。
以上事情,係常見既,女女見有客,你又未到,佢緊係想做得多一個就得一個啦。。

引用:
原帖由 冤魂不息 於 2009-6-3 09:27 發表

除非你係唔比錢果位...
如果唔係真實程度好低下
人地做生意
比錢賣廣告
仲要免費招呼埋班版主朋友???
咁版主咪玩完仲有錢收???
唔好傻喇...
吾係喎,呢個我相信,真係乜野人都有,D老細心諗,賣個廣告都吾小錢啦,比你FREE一餐,又有幾多丫,2舊水,佢返到去,係FORUM吹到天花龍鳳,就算明眼因都睇到係鱔告,但總有人睇左就心思思,比2舊去試下堅定流,點都會多左人來既
我見有D人,去到比錢,叫經理比DISCOUNT,2草野都係到拗。。

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-6-3 11:59 發表

所以我一向都吾CALL鐘,睇緣份啦,去到上緊鐘就點第2個囉,因為我最怕等,你CALL左佢,去到,如果上緊鐘,個經理實話,差吾多啦,幾個字就落鐘,按住"抓"先啦,咁都最小拖到你45MIN,到時又話,個客要加鐘,無法 ...
有時骨女心態又好難怪 , 最易誤會時間係假如兩點收到個call鐘客人三點半到 , 咁岩晌喱段時間內有客內心必定+五十六 , 客人準時還好遲到仲慘 , 冲完凉入得房不幸中之大幸 , 如果客人坐多陣吹下水添骨女暈低都似

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-6-3 11:59 發表

所以我一向都吾CALL鐘,睇緣份啦,去到上緊鐘就點第2個囉,因為我最怕等,你CALL左佢,去到,如果上緊鐘,個經理實話,差吾多啦,幾個字就落鐘,按住"抓"先啦,咁都最小拖到你45MIN,到時又話,個客要加鐘,無法 ...
有時衰好心, 諗住比個call鐘佢囉

引用:
原帖由 骨總 於 2009-6-3 12:17 發表

有時骨女心態又好難怪 , 最易誤會時間係假如兩點收到個call鐘客人三點半到 , 咁岩晌喱段時間內有客內心必定+五十六 , 客人準時還好遲到仲慘 , 冲完凉入得房不幸中之大幸 , 如果客人坐多陣吹下水添骨 ...
所以做客嘅都要自律囉, call咗人地就要盡量準時, 如果黎唔到或者有可能遲到, 就要比返個call人地

我都支持你。

大佬我們的時間好寶貝,只係成日都可上到去輕鬆。

遇到這個氣,只慶就假!

我以後都唔去XX倒流!

發新話題