發新話題

油麻地銀河試骨

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-10 00:53 發表
多謝各位ching 安慰及同情...不過唔知有咩秘技會好玩d 呢??
呢樣野真係要臨床發揮 或 順其自然阿 sengir 師兄, 個人認為各師各法, 個人認為 ...

1)  你當日有無骨運行
2)  囡囡本身性格及態度
3)  囡囡第一眼望你時有無好感

可能其他 C 兄都有唔同的方法或秘技.

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-4-10 14:23 發表

呢樣野真係要臨床發揮 或 順其自然阿 sengir 師兄, 個人認為各師各法, 個人認為 ...

1)  你當日有無骨運行
2)  囡囡本身性格及態度
3)  囡囡第一眼望你時有無好感

可能其他 C 兄都有唔同的方法或秘技.
AGREED. 有時撞到 d "my cup of tea" 要慢慢建立友誼嘅。俾個好 d 印象囡囡, 雙方熟絡咗, 搵多一兩次必有增值服務, 因為佢都需要你搵佢可完成多d call 鐘。以上係私人感覺。

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-9 00:17 發表
又係睇ching 包膠...見到幾多ching 對呢間野幾好comment ..雖然貴出面成舊! :thumbs_down.gif:  不過燒賣就燒賣..實行雷霆試穴!!

入到去門面都幾獨立..唔洗轉彎沒角..沖涼房算乾淨舒服..休息室唔大.但骨止~!  好. ...
骨運好差咩

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-10 00:22 發表
師兄講咗: "個女女撩屎How" ,用普通話讀啦!! 佢係舊人, 曾經有 d 師兄話佢幾好喎。所以好難講, 睇彩數啦! 講真你得到嘅服務可以算ok 。我知有d 報告係吹水同誇張, 真係不可盡信
c兄意思係同場有d 報告係吹水同誇張

引用:
原帖由 hkhung 於 2009-4-9 02:13 發表
師兄都算慘,希望下次會好d啦
d床細係你冇話明要泰式房,所以一定比d中式房你的
泰式房d床會大d,2個人訓係道都夠玩,下次記得啦
你個bg咩no?會唔會係^^,我見過其他c兄試過的報告同你差唔多
其實基本上呢個場係幾好玩 ...
乜原來係有分中式or泰式床,我衹知有幾間房較大咋! 另外額外服務真係講彩數,我跟指引去搵都唔係一定有同樣待遇!

油麻地銀河 ? ?

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-10 00:22 發表
師兄講咗: "個女女撩屎How" ,用普通話讀啦!! 佢係舊人, 曾經有 d 師兄話佢幾好喎。所以好難講, 睇彩數啦! 講真你得到嘅服務可以算ok 。我知有d 報告係吹水同誇張, 真係不可盡信
要代有份出過此場報告既兄弟講句公道說話, 樓主報告所試囡囡從未有兄弟出過報告, 奈何佢試既囡囡並非其他報告有提及過, 只係由主任介紹, 事後番尼怨冇乜毒龍物毒龍光朱等等, 上述秘技分別出自唔同囡囡, 但係樓主就將所有秘技集於1個囡囡身上 有邊個講過特別服務係指定動作??? 樓主報告內話囡囡擺埋對波出尼摸埋妹妹+指插, 咁既服務事後大歎失望冇骨運 樓主冇分開尼講, 可以話比深豪講完貴, 但係話服務好過佢, 想問句試過深豪講完既兄弟係咪每次可以有囡囡擺埋對波出尼任渣摸埋妹妹+指插不特止, 仲有特別服務送??? 既然講得好過佢應該唔止渣波摸妹妹+指插la 覺得誤導不負責任同好唔客觀lor 日後樓主既報告會持保留態度 mongping兄回覆主題既同時, 尤其最後兩句好易令人聯想單打樓主奇望毒龍光朱報告係吹水同誇張 對出過此場報告既c兄唔公平lor

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-9 00:17 發表
又係睇ching 包膠...見到幾多ching 對呢間野幾好comment ..雖然貴出面成舊! :thumbs_down.gif:  不過燒賣就燒賣..實行雷霆試穴!!

入到去門面都幾獨立..唔洗轉彎沒角..沖涼房算乾淨舒服..休息室唔大.但骨止~!  好. ..條女都冇格手..我摷佢上面時..佢識托對波出黎..摷佢下面時..佢仲棟高隻腳就番我手位 ..隻手指半入都冇窄型..仲會叫兩下春..
冇骨運?
c兄要求幾高下wor

發新話題