發新話題

今晚 (2 April) 鑫Wah失望之旅 !!

引用:
原帖由 alanwan100 於 2009-4-3 01:12 發表
放工好攰,去深圳食飯買下老番DVD,跟住諗住鬆下骨打個J,上到去小肥羊條天橋望一望,去邊度Dup好呢 ?? 就近近地去鑫Wah啦,地下係酒店大堂,但裝修緊,灰塵滿佈 ,行到電梯上四樓,一出就入浴室,都OK大 ...

早知行前少少去試紅錦灣好過 ~
c兄如果去紅錦灣諗住打手槍咪即係鑫華翻版

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-4-4 04:09 發表

又莫水又要扮大爺咪尼類渣宰lor
好多時映衰香港人咪係呢 d 百佳囉 !!

引用:
原帖由 eskyed 於 2009-4-4 02:00 發表
有時d人聽到188或者198嗌貴話要blacklist
貪平食埋d118~138平民餐服務要求想摷到人地反轉
聽到話收過200大聲咒人早d汁
有時會懷疑SZ係米越尼越多綜援港客
唔少論壇會見到尼種香港人
上到大陸巴之閉
香港經濟同自我形象有今日
唔多唔少因為有尼種人影衰晒
折墮得番尼既報應lor

引用:
原帖由 lilibuttket 於 2009-4-4 08:54 發表

唔少論壇會見到尼種香港人
上到大陸巴之閉
香港經濟同自我形象有今日
唔多唔少因為有尼種人影衰晒
折墮得番尼既報應lor  
要好似你個頭像咁對佢地

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-4 08:58 發表

要好似你個頭像咁對佢地
仲未夠狠

引用:
原帖由 eskyed 於 2009-4-4 02:00 發表
有時d人聽到188或者198嗌貴話要blacklist
貪平食埋d118~138平民餐服務要求想摷到人地反轉
聽到話收過200大聲咒人早d汁
有時會懷疑SZ係米越尼越多綜援港客
Absolutely agreed Ching comment, there is no free lunch in world.

I had such kind of bad experience in "Big" sanua, Now, I will never go to such place to enjoy HJ in order not to have a black face & unhappy services.

引用:
原帖由 1mongkok 於 2009-4-4 12:14 發表
I had such kind of bad experience in "Big" sanua, Now, I will never go to such place to enjoy HJ in order not to have a black face & unhappy services.
agree 駛多少少唔好貪平:good2:

發新話題