發新話題

有意包OR溝正骨技師的師兄請看(轉貼)

大學畢業都娶隻雞做老婆

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-11 16:50 發表
呢位師兄都幾慘, 搭沉左船仲要變到忿恨埋其他囡囡
一豬肝打死一船人.

不過俾其他師兄一 d 警剔都係好既
但完全怪哂囡囡就唔妥

再者, 試問上去既港仔又有幾多個係好人呢...
好多 forum 都見到 d 人溝 qq 女 ...
agree your view point, many HK guys treats China girls as play dolls only. So don't just blame the China girls

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-12-13 11:07 發表
就算農村妹妹幾純都好, 落到深圳骨場,受到大環境的影響, 會變得貪慕虛榮
對於骨妹黎講, N95都只係垃圾, iphone先算係手機
骨女好多時都多多籍口叫你買呢樣買果樣
又話電話壞左又話屋企人病左甘
佢地部手機真係隨時靚過我地好多港男

引用:
原帖由 KC 於 2008-12-13 11:49 發表
我都識個朋友,沉條k女,條k女仲要係一齊玩個班friend差唔多都上過! 搞到同老婆離婚,個時個老婆仲已經有左6~7個月! 後來係條k女老家同深圳都用條女個名買左樓,結果係點?唔洗我講啦!  ...
出黎玩樂, 不妨試吓:

一  次 生
兩  次 熟
三  次 拾包服   

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-12-13 14:39 發表

骨女好多時都多多籍口叫你買呢樣買果樣
又話電話壞左又話屋企人病左甘
佢地部手機真係隨時靚過我地好多港男h:" />
願者上釣也  :heart: :heart:

其實都系果句啦,想要性愛的,開左聲先囉,可能比錢ok呢...唔系性的自己想開始感情的,咁就要自己帶眼識人了,我覺得最唔好系用感情厄性愛..........咁樣系最差的!!!!

引用:
原帖由 dirtyjoke 於 2008-12-12 23:42 發表
如果個師兄沉緊, 點會睇得明呢篇文章呀....     
師兄這句直情是一針見血
另到我覺得自已有小小多有餘:smile1::smile1::smile1:

發新話題