發新話題

口岸海X華

引用:
原帖由 lonelonelone 於 2008-11-2 02:54 發表

小波波+硬罩:thumbs_down.gif:
70人仔貼士係唔係燃油附加費:_n8:
唔係...
原來點鐘既技師攪錯入左人地房
叫黎是但
第一次
唔係附加費
不過星期六客多
我祗係做2個鐘就要人地再輪過
所以比多DD

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-11-2 10:59 發表

就是不要和技師行街吃飯.  行街肯定R你買, , 和你熟了, 又話吾見髐熅, 沒錢看醫生, 伸大手板問你囉.
什麼也在場內搞妥好了
師兄...
出得街就要有預算...
條女比時間過你
你就要比番D至好
如果唔係
愛上左你
死跟你
要你一齊住仲大件事

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-11-2 11:13 發表

乳雲師兄,你鴾U文未講晒啵,  
冇下文喇
年紀大
機器壞
開始唔得啦

引用:
原帖由 ddpk 於 2008-11-2 11:40 發表
乳雲兄
是不是坐電車入去那間?
好像是$68兩個鐘
同時可否把工號PM給小弟
謝謝
我趕時間
去左舊果間
#
明嗎???

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-2 18:03 發表
就好似我地結左婚有埋個B都上去玩咁.....其實真係好難話岩家係錯
咪係
如果人地係一條心對你...
你點對得住人家
所以比錢補償係最好不過

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-2 18:03 發表

骨總兄. 你呢句 只係有心人裝冇心人真係發人深省.....
其實都唔可以怪上面D女女太多. 因為環境差異(特別近香港果D, 可能所見所聞都影響佢地好多好多). 最重要係價值觀唔同. 佢地覺得咁冇問題. 就好似我地結左婚有 ...
班長,  Good Morning !!   

其實出嚟玩 (不輪去 SAUNA, K, FL, .......)  
好多 C-Hings 都會喺唔同嘅階段被 " 情 " 所迷 或 牽引 住  :heart:
小弟覺得係人之常情, 好正常姐 !!  

但係小弟又認為最好: 要玩得起 + 收放自如   :victory: :victory: :victory:

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-3 11:43 發表

早呀. herman公子
呢個我認同. 特別你講係唔同階段. 我感觸良多....不過呢個階段已經離我而去. 依家去玩. 我已經(自以為)可以做到流精不流情. 再多d就係大家開心完就算. 唔傷人, 唔害己. 清清楚楚. 咁樣係 ...
你係 "男"  定  "女" 班長 ......呀 ??          
點解一個 嘴 車埋嚟 ge ??  

出嚟玩可當為一種交易   ,  一般價格 ge 例子如下:

加 $100, HJ  
加 $150, HJ + BM      +
加 $200, 一Q   
加 $300, 二Q   

$400 起, 過夜任砌   

C-Hing們鍾意邊種咪點邊種 lor.  
有時 BG 都有 added-value (增值) 送 ge  :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:  !!

玩得開心 + 滿意, 下次咪再交易 lor, 咁就唔使煩 + 冇手尾跟 la
:victory:" />" /> :victory:" />" />   

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-3 12:02 發表

早晨呀! 班長 & 靴文老板
嘩! 乜咁早就講我以前D經歷呀!
我依家既冧法同班長差唔多, 講清講楚,
岩既就一齊開心吓, 盡量好聚好散!
班長星期六我遲你一班車呀! 6:45 ...
流 情 冇 水  前 輩,  午安  !!   

我呢個小朋友要跟你學吓嘢先至啱      

週末去咗邊樹 wet 呀 ??      兩日冇浦頭 wor  !!  

大浦安娜話好掛住你 bor !!   :heart: :heart:     

100%對 :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:     好似喺澳門咁, 要鋪鋪清       

發新話題