發新話題

會記日航慾火中燒

引用:
原帖由 hips 於 2008-10-26 02:27 發表
23/10早上到會記,唔知係早上還是金融海嘯,水靜鵝飛!
按腳後搵返對上一次按過o既機師…因按得幾到位,而且起機又有互動! 因自己太tired所起初按背時已不知不覺訓著左!到正面時佢 ...

我都試過係會記同相好女女按日式時, 佢比我拉到條底底同運動褲落腳眼, 我用手插到佢反晒白眼, 佢重用手捉實我隻手唔比離開佢妹妹,  訓係度抖晒大氣成兩分鐘. 果時我重驚過佢, 怕比人見到. 拿拿聲拉番高佢d褲, 扶佢坐番起身; 但佢又突然捉住我隻手去揸佢個波, 好似重未夠喉.

其實正骨女女都係人, 都有需要的, 遇啱同你有feel, (女女曾經同我講"我干嘛對你有那麼大的反應?)就各取所需, 佢地重有小費添.

不過都成年幾前了, 唔知重有無係度, ching請唔好問我no.了.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-26 19:10 發表

有時喱D嘢真係要講缘份 :heart:  所以點解有時比noD師兄   返到嚟小晒鬼   咁可能囡囡對你無"灰"囉  :b_heart: 有時D嘢比錢買到  但無靈魂嘅

係呀, 重有用時間培養出黎(起碼三,四次), 大家可以去得盡d, 別有一番情趣.

引用:
原帖由 hips 於 2008-10-26 02:27 發表
23/10早上到會記,唔知係早上還是金融海嘯,水靜鵝飛!
按腳後搵返對上一次按過o既機師…因按得幾到位,而且起機又有互動! 因自己太tired所起初按背時已不知不覺訓著左!到正面時佢 ...
大家都咁開心, 咁會唔免小費?

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-10-26 18:03 發表

thanks Hips hing pm
收PM啦

引用:
原帖由 hips 於 2008-10-26 14:39 發表

大象兄, 我o係尾房先玩得o甘放咋!Hehe
就算係尾房,件玻璃窗都係鬼死咁大啫,
都好容易俾人睇到咕喎....
係呢,呢個機師咁狼死,
佢係咪已經到咗狼虎年華呢( 即係30歲以上 )?

發新話題