發新話題

中秋迎月夜之"黃金檸檬茶飛機腳" (已更新 PART 2 了)

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-15 22:40 發表

所以,我認為,玩法應該係:

1. 正足去黃金
2. 浪漫式去天虹
3. 中式推拿去金志磚
4. 驅風去榕丸/聚隆牽
1,3,4都知, 但係點解浪漫式要去天虹呢???
有特別原因嗎???

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-9-15 23:21 發表

是的, 一定要彈, 彈到好為止,

不要硬吃, 看極都不好就走, 那部長不會留難你的.

上次我在簧甘, 看了幾個都是, 就對部長直接說不做, 要 ...
簧甘浪漫????

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-9-15 23:28 發表

是的, 聽說你有幾個,簧甘浪漫的  "靚靚技師"號碼, 可否PM我
我之前知道或試過的有d都走了, 因為好耐無去未update.
明天去再問下有咩好no.返來pm你吧!!
我唔想比d不存在既no.比你.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-15 23:44 發表

幫我問下正足囡囡豪放妹與 ! 號還在不在。

!號是不能互動的,但很靚女,身材也正,是黃金小有的靚女技師,那一次,她叫我去做正經的家訪,煮飯給我吃。:heart: :heart: :heart: :heart:

http: ...
!號不能互動, 但會出手嗎???
正足囡囡豪放妹係咩no.???
pm我知忘記左.

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-15 22:45 發表

我同你想法差唔多。師兄講得真厚道
個人好友善, 靚唔靚呢樣野, 見仁見智啦.

引用:
原帖由 遮神 於 2008-9-16 00:08 發表

個人好友善, 靚唔靚呢樣野, 見仁見智啦.
最重要係佢態度好, 會介紹d好野比你.
你又唔係搵佢服務你, 有乜所謂呀!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-16 00:40 發表

爆樣野比你知,有一次她帶我入房,果時下午十二點幾,冇乜客,佢同我在浪漫式的房內推介囡囡,叫我點 *(%   (她已走了),囡囡遲遲未到,佢同我一齊坐在床邊,傾左好耐,講黃金的制度,床的側邊是鏡子,她好似"本能 ...
咁你有無想入非非先.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-16 00:53 發表

完全冇。
我只掛住外面好索果個靚女主任。 ....因為進房之前在外面走廊,果個靚女主任跌左支筆,佢燴底身去執,我見到佢個 bra,又見到佢走光露底,睇到我硬哂。   ...
知唔知索主任叫咩名呀!! 等我明天去望下是否咁索???

發新話題