發新話題

水du鬆腿

引用:
原帖由 戴畢量 於 2008-8-5 05:25 PM 發表

小費因個別埸所及技師而定, 我試過o係CP沐足三粒鐘 =45+40+40+10藥 共 135
比200個技師埋單免找, 個技師都話 " 嘩! 比O甘多"
其實糸SZ技師, 比D師兄養得太飽, 比几草就黑面

其實所謂比 小費 即係 打賞, 多少隨意嘛

引用:
原帖由 戴畢量 於 2008-8-5 17:25 發表

小費因個別埸所及技師而定, 我試過o係CP沐足三粒鐘 =45+40+40+10藥 共 135
比200個技師埋單免找, 個技師都話 " 嘩! 比O甘多"
如果食呢個餐, 一般客埋單會放低 Rmb140 至 Rmb160,  所似 C Hing 你豪咗 d  :thumbs_up.gif:
如果 BG 做得你滿意, 俾多 d 佢, 大家都 happy, 係冇嘜問題    

小費隨意, 但出黎玩, 不能太孤寒....

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-8-5 21:58 發表

我在水都, 鬆腿三個鐘(3  x  45 分鐘),  都係給五十元小費算了. 因為技師另有每鐘八元提成. 即技師連小費共有(8 X 3) +50 =74元收入

...
1) 師兄們俾得太多, 會有後遺症  
2) 被人寵壞 ge 技師, 會貪得無厭

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-8-5 22:31 發表

哈哈, 原來你今日又上去Happy.   

我在 簧今 沒試過邪足, 下次要去試下.  
冇法嗱, robert 兄已經上咗癮, 用美沙酮都冇效

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-8-7 11:09 發表

herman早呀
你係咪有d唔開心經歷呢 . 係就講出黎等大家分擔下啦
啫神班長, 午安 ,

關於以上啲, 我冇嘜唔開心 ge 經歷
祇試過有好多次, 幫我做 ge BG 講啲豪客俾好多小費佢, 等等.....,
我都冇應佢,  因為我仲窮過無情情流水兄, 都幫唔倒條 BG 嘜嘢手

你又換咗張正菜相喎,  仲有幾位大佬都換咗, 唔通 welcome Beijing Olympics ???

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-8-7 16:04 發表

連你都話張相靚. 係呀羅拔割愛俾我架. 呢d咪係大將之風羅(係咁易都要讚下)

無情情流水兄好窮咩. 佢不知幾有呀. 唔好信佢呀. 其實我咪一樣. 呢d不愉快經歷多多小小總會有. 總之依家一定唔俾技師呃   
其實你之前貼過 ge 兩張相, 兩個囡囡都好正 :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
however I prefer the first one, 好有韻味.

"失敗乃成功之母" ------ 就難被人呃倒嗱  

發新話題