發新話題

淡水花街尋找傳說中的波霸(30/7 個人遊小報告)

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-31 10:19 AM 發表

DS 又真係唔多覺有ca的邪足玩意, 請am兄補充下啦!!
小弟主打SN, 邪足只去過•月亮宮

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-31 11:28 發表

小弟主打SN, 邪足只去過•月亮宮
之前都有去過, 都唔邪既.
同ca果d好大分別呀~~~~~

又多一個淡水report,正:thumbs_up.gif:
其實由花街站落車,果度以開城大道為主幹道,成十字形,四周全是酒店,二十間以上。
DS酒店桑拿多、女多,但有一個經常俾人誤會既地方。啲部長好多唔係真部長,冇訂檯的權力,但樣身材好d,所以收貴。大家搵部長玩,願意俾多100元,就係想試下一啲唔係你俾得錢就可上既女,呢d要靠對方眼緣,你既口才,再加點運氣。但如果如淡水sn甘只要俾多100,睇女時左一排囡囡,右一排部長,我覺得只係制服的分別。當然,部長技術會純熟d,服務又好啲。

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-7-31 10:22 發表

.......等我約埋一號帶我去先  

幾時開返團去淡水呀
肯定好快無位

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-7-31 17:58 發表

幾時開返團去淡水呀
肯定好快無位   
我又去, 羅白預埋我呀~~~~~~~~

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-7-31 19:54 發表

大把位啦,一架大巴座得咁多人
咁多C兄弟,一架大巴點夠呀,一列火車就一定坐唔滿啦

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

發新話題