發新話題

無知一問

引用:
原帖由 CHB 於 2008-5-29 09:54 發表
觀瀾真係好隔涉,出親去要CALL車,的士都話唔俾入... 附屬SN?消費如何呀?
不過下體臭就真係
觀瀾係深圳二線嘅一個工業鎮,
唔一定指係GOLF場 ( 雖然好出名 ),
如果你係講緊GOLF場,確係幾隔涉,
出親去要CALL車,但的士係可以駛入 嘅,
我講緊嘅SN,唔係GOLF場嘅附屬,
係响出面嘅,消費唔貴,
120分鐘一嚿水之內啦.......

引用:
原帖由 好淫一個 於 2008-5-28 22:10 發表
咁你都唔講邊間?等d c hing唔好去
呢間嘢我經常去,
亦都好多人幫襯嘅,
我試過其他囡囡都ok嘅,
只係呢個有問題啫;
況且咁遠,你都無咩機會去啦.....

引用:
原帖由 Bgor 於 2008-5-28 22:07 發表

補充一下,
發仔哥, 上口臭, 可能係幾小時前吃東西牙縫有剩肉屑開始腐爛發臭,
有可能係蛀牙都未定, 當然亦有可能係羅師傅話齋腸胃唔好
下口臭, 可能係白帶或有小小發炎, 熱天尤甚
縱觀以上幾點, 條 ...
在這種情況下,條女免費也唔好制   

簡直噁心,飯也吐出來!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-29 10:44 發表

太遠的場,沒心機去,車程太長,原本是硬的,去到也變軟了。。  
如果好好玩就值得嘅,
例如東莞,淡水嘅場,
可能未上車,先興奮添呀,
呢點jojojo0522師兄一定同意!

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-29 11:02 發表

如果好好玩就值得嘅,
例如東莞,淡水嘅場,
可能未上車,先興奮添呀,
呢點jojojo052師兄一定同意!  
發哥又到外圍擴展活動空間,大家不防也試試!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-29 14:22 發表

發哥仔. 點解又會燒到我個"踏"先
我最多只不過係硬住去. 軟住番.
我都係奉勸各位. 東莞呢d9反之地, 真係唔好成日去啦.  如果真係要去. 一個禮拜去一 至 兩次好啦.
係呀, 一個禮拜去一 至 兩次,
每次去兩三日好啦.....

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-29 15:31 發表

係呀, 一個禮拜去一 至 兩次,
每次去兩三日好啦.....   
大朗, 樟木頭, 黃江, 常平, 莞城, 橫瀝, 望牛墩 .... 等地,
最多一星期去一處唔同的地方, 每一次去六日, 休息一天 (自己的例假) 就 perfect 嗱

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-29 10:40 發表

觀瀾係深圳二線嘅一個工業鎮,
唔一定指係GOLF場 ( 雖然好出名 ),
如果你係講緊GOLF場,確係幾隔涉,
出親去要CALL車,但的士係可以駛入 嘅,
我講緊嘅SN,唔係GOLF場嘅附屬,
係 ...
係呀,我講緊golf場,去過一次咁大把,坐的士入去好似就得,但走時就唔可以call的士入去接,吹漲!

發新話題