發新話題

帶客人到我的主場

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2008-5-13 04:04 發表
兄弟都知道我比較長情.像打足球.主場出赛有信心. .和一客戶到了.幫他選了︿*.因此女的服務也可以.上半身可以全脫光..還有一些叫床聲!客戶事后也滿意.主板有相,,我就找了0LD相好.(仔.因他曾休長假.:: ...
Raymond 兄為竹記名譽貴賓,之前你曾經話過 ^* 係私家上品靚茶, 現改為要導師咩

引用:
原帖由 mongping 於 2008-5-15 01:02 發表

Raymond 兄為竹記名譽貴賓,之前你曾經話過 ^* 係私家上品靚茶, 現改為要導師咩
哈哈.我和這場是沒有任何關系的.因其它場我資料不多,所以不及其它板主詳盡:victory:

引用:
原帖由 mongping 於 2008-5-15 01:02 發表

mOngPing兄你也在這場試過不少女女

因我記得你話過 ^ * 係你相好。但你大方地轉贈老友, 真係唔話得:good2: 。係唔係"久"仔依家係新相好呀 ?? 其實佢都唔錯, 我對中女感覺會好D。家陣少去咗竹記咯, D 舊相好走晒咯 。如果唔係成日去, 好難建立好關係嗎!

引用:
原帖由 mongping 於 2008-5-15 19:55 發表
因我記得你話過 ^ * 係你相好。但你大方地轉贈老友, 真係唔話得:good2: 。係唔係"久"仔依家係新相好呀 ?? 其實佢都唔錯, 我對中女感覺會好D。家陣少去咗竹記咯, D 舊相好走晒咯 。如果唔係成日去,  ...
給老友試下好嘢,那你現去了那一家

周遊列國, HK$, 有時食"粥"或 小加

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2008-5-13 19:13 發表

yes,,, bingo
呢件bg好青春禾,波大兼白淨。is my cup of tea。
多戲分享。遲D上去打個round先

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

回復 1 # 的帖子

發新話題