發新話題

初捉 蝴蝶

師兄:可PM 我

引用:
原帖由 klam 於 2008-5-11 16:37 發表
師兄:可PM 我
C兄 ,你信箱話拒收噃 ! 發送失敗 .....

thanks

師兄  我地喱度唔喜歡 thanks D咁嘅回覆

C 兄
可否 pm no.to me
thx

CHING,由關口行去要幾耐呢?

可否pm no 俾我呢?

ching後排攻擊有無一q連褲入洞呀?

我今日又去黎~

上次個中女技師按腳~
今日問我:等陣做咩式?中式泰式...港式...?!
我:你懂按身嗎?
技師:懂呀~~

到尾聲~再問要點她按嗎?
我本來也想試試~中女應該玩得放啲~

但原來她只可做中式泰式或...港式
我想做蝶式...所以算了~

我覺得蝴蝶好像有點變質了~
上房~
我做蝶式~
部長問了我兩次要不要試試半套或全套!?
我說不用~
然後他說要VIP房嗎?
我說好~
然後...我就忘記了點瑤族囡囡~~~

然後技師來了~
他問我有試過半套或全套嗎?
我說沒有~
她說她不會做半套或全套~
那就好~

但過了一會又問我為甚麼不做~
更舒服啊~

過了一會~
我隔著底褲摸摸屁股~
被拒絕了~
囡囡:好癢啊~會想要啊~~要不...轉全套好嗎~~~

完事走人~

埋單~
$258~

多少??

$258

我 : 點解?!
頭先個柒頭部長 : VIP房要加錢

依家先講~

講真$218都唔算平~
如果VIP房要$258只做個蝶式我就覺得貴~~
而且今日個技師又一般~~~

下次再去試試中女技師港式手勢掂唔掂~好唔好玩~

如果唔好玩就要跟蝴蝶闊別一會~~~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 16:22 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=702876&ptid=52276][/url]
我都係咁話 , 好似 hk$ -人頭湧湧 ,俾你坐到個位 ,又要等房等技師 ,
我都幾 like butterfly , 如果管理及飲食有 d 改善就仲好 !
不過幾驚佢唔夠生意會褶埋 .

佢絕對唔止 35 B ! 年齡 - 25 , 對你應該幾唔錯 !
係都唔出奇~
之前健康年華又係無乜生意~
跟住水芙蓉都應該係~~
依家蝴蝶泉~技師話夜晚生意好啲喎~
但我去幾次都係得幾個客~

睇錯咗以為得35b原來有35d~

最衰個柒頭部長搞到我唔記得點佢鐘

過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 骨王 於 2008-5-11 10:42 發表
c兄想知點樣隔褲做後排攻擊 ,佢有無用對奶奶幫你捽jj呀?

點做 ? 字面已經好清楚 , 再詳細 d 就係囡囡趴在床上 ,我責住佢 ,條 jj 攝正股溝中間 ,慢慢磨 , 慢慢加壓 , 對手就穿過前身 , 輕輕捧住對 35 D 揉搓 , 手指頭在雨雲間穿梭 ,頭部貼住佢塊面 , 不時含下耳珠 , 不時錫下條頸 ...背 ...... 偶而望下佢 d 反應 , 好爽架 ,

其實我鍾意咁樣做多過 ball push ,

一來我做主動 , 快慢力度由我控制 ,

二來如果佢做 ball push 時 ,距離太遠 , 對手想做任何野都唔得 ,

三來唔係個個囡囡都有條件 , 撞正 d 32...33...就無咩引 , 唔知其他 c 兄有咩意見 ? 可以交流下 .

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 23:39 發表

點做 ? 字面已經好清楚 , 再詳細 d 就係囡囡趴在床上 ,我責住佢 ,條 jj 攝正股溝中間 ,慢慢磨 , 慢慢加壓 , 對手就穿過前身 , 輕輕捧住對 35 D 揉搓 , 手指頭在雨雲間穿梭 ,頭部貼住佢塊面 , 不時含下耳珠 , 不時 ...
好正~

我未試過有囡囡比我咁玩~~
過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

發新話題