發新話題

海燕一問,謝謝

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-11 02:45 發表

真係蹺嘞,蘿拔兄,
海燕都係我踏足深圳嘅第一間邪場;
話說嗰陣(至少3年前)响參考書呢個場嘅廣告,
見到有個bg好cute吓,笑得好鬼死甜,
佢張相放到好大,心諗一定係 ...
男人就是心太軟下面太硬,我哋好明白你當時心情與困境!

never ...never....

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-11 07:02 發表

發仔師兄 一段三年前嘅惨痛經驗  至今歷歷在目 可見師兄創傷之深h:" />
師兄呢個回覆  實在感人o:" /> 算啦師兄 點都叫做一Q夫妻 當買一個回憶囉  
大象兄,多謝加分!
其實我都甚少响深圳d邪場開大,
最主要係貴得嚟唔抵玩,
所以多數揀東莞,番禺,觀瀾等二線地方開大;
响深圳,咁耐都係試過四次咁大把,
(响相好GZ屋企唔計
分別响海燕,金海港,金泰洋同埋紅河谷,
次次都係俾d廣告呃咗上去,四次都唔過癮,
攪到我以後對响深圳開大都意興闌珊....
不過話雖如此,或者日後遇到d高質數嘅囡囡,
例如紅森林舊**號咁,咪又再去馬....

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-12 00:44 發表

大象兄,多謝加分!
其實我都甚少响深圳d邪場開大,
最主要係貴得嚟唔抵玩,
所以多數揀東莞,番禺,觀瀾等二線地方開大;
响深圳,咁耐都係試過四次咁大把,
(响相好GZ屋企唔計 ...
紅河谷都唔OK嗎?
之前去過一次做手作仔,
都OK wow
不過係咁叫我開大,
但咁既價錢不如去CP算了

引用:
原帖由 jmsoile 於 2008-5-12 01:13 發表

紅河谷都唔OK嗎?
之前去過一次做手作仔,
都OK wow
不過係咁叫我開大,
但咁既價錢不如去CP算了

紅河谷我總共去過三次,
都係响佢翻裝修之前;
當時係收158rmb全包宴;
第一次,好正!
條女雖然瘦瘦地無咩波,
但個樣都幾唔錯,暗雙眼皮,有d似陳慧珊;
條女初時都有d怕醜,
後來同佢吹咗一輪水,慢慢變得熟落,
再經過一輪雙方摸索,佢似乎開始動情.....
條女極有女友feel,皮膚又白又滑,
任咀任摷之餘,佢仲好享受咁
放軟身體任我攪,咁我當然唔會客氣,
先玩脷疊脷,再解佢bra食inlin,
之後更除埋佢條底褲大摷特摷....
嘩,原來佢下面已經好多水,
當時我幻想自己係生果報咸版嘅"托比",
出動二陽指有節奏地攪動佢嘅小妹妹......
佢緊緊夾實我嘅二陽指,成面紅晒,
下面越整越多水,直頭high到叫咗出嚟.....
(佢本身把聲都幾好聽,呻吟聲更是一絕)
我地幾乎由起鐘攪到落鐘,兩個人幾乎散晒;
最後主動醒佢100大元,佢竟然唔敢收,
推推搪搪之下佢叫我响前台找數時俾埋,唉,正傻妹!
呢次手作仔算係幾難忘同令我非常回味嘅一次!

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-12 18:54 發表

發哥遇到呢款囡囡真正啊,互相爽一輪, 有無再揾佢呀  
走嗰陣條女都有俾電話我嘅,
但我怕斷正俾老虎,就隨手掉咗囉...
過咗一排再去紅河谷搵佢,
佢已經無做,真可惜!
無心水惟有嚟個是旦啦,
呢次嚟咗個師奶型嘅妹妹仔,略肥,
但係對嘢就大到不得了
我個friend睇到眼同細佬都凸晒出嚟
可惜呢條女無咩service,同上次嗰個差得遠,
除咗對嘢任玩之外,唔俾咀,唔俾摷下面,
淨係成日嬲我開大,因為當時唔係咁想,
咁我就拒絕咗佢;佢無面黑,
只係不停咁唉聲歎氣,
話嚟咗呢度咁耐都搵唔到錢,
連嗰2000蚊押金都仲未搵到,
打算做多一牌再無起色就走.......

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-12 20:28 發表

走嗰陣條女都有俾電話我嘅,
但我怕斷正俾老虎,就隨手掉咗囉...
過咗一排再去紅河谷搵佢,
佢已經無做,真可惜!
無心水惟有嚟個是旦啦,
呢次嚟咗個師奶型 ...
多謝晒發哥咁正的分享
搞到我都立即再去試一試有冇好野遇到~

發新話題