發新話題

^^ 越來越索

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 17:32 發表

你就好啦. 發哥.絛女真係好正. 但$300機餐就NO WAY LA.
講真,呢個囡囡確係好正,
駛貴d試一次無妨喎!

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-4-24 13:35 發表
大家覺唔覺得 ^^ 瘦髐S靚 !!
睇見都流口水
小弟都有幸試過一劑
真人仲靚嗰張相,而且幾下,著咗鞋差唔多有5呎七

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 23:53 發表

但一次夠我係常仔兩q.:smile1: :smile1:  呢個星期六過長安(成三個月冇去). 呢次要玩番d model先.
唉,無嘢可以講;只有羨慕;
祝師兄雀運亨通!返嚟又出個包膠,
等我地恨吓........

sorry ! 我覺得麻麻地,大家唔使掙洈

靚就靚,不過真係太貴,亦唔就腳。

有時睇完d參考書,網頁真係歎句:靚女無窮,青春金錢有限.

但從另一個角度睇,若果贐MB298喱個飛機價出發,則喱個囡囡鬘~表,身材都係高質,必定是首選;服務方面,我同意有師兄的講法,是比較平淡,但還可以接受。
同樣以喱個骨價,我試過到奴山搵囡囡,但希望越大,失望越大,現場囡囡所見,不外如是,再加上無遮擋大窗,囡囡十分拘緊,早知如此,還是找返靚靚^^有保證

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 23:53 發表

但一次夠我係常仔兩q.:smile1: :smile1:  呢個星期六過長安(成三個月冇去). 呢次要玩番d model先.
玩所謂model, 即係比多d$$$$,反而普通QQ有d重正過model

在海南三亞dKTV,普通QQ800rmb,而所謂model "夠高走肥" 就要1500rmb h:" />h:" /> h:" />h:" /> h:" />h:" />

發新話題