發新話題

初試廣會6仔好雙乳 (<數目字國產寫狗台>潛伏份子假報告手法一定要睇)

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-6-3 04:10 發表

尼d垃圾大陸狗文化仲唔係  
不與小人一般見識

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2012-6-3 05:06 發表

不與小人一般見識
唔好講尼d野la喂
講番個報告真定假嫁c兄

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2012-6-3 05:06 發表

不與小人一般見識
估到你解釋唔到,唔好撐開話題la 只不過估唔到你係<數目字國產寫狗台>潛伏份子遮 諗住留比秋田搞,點知你過唔到今晚 扣你分留番你個原稿獻世一排,等多d c兄認清認識乜野叫假報告同鱔

引用:
原帖由 樂樂 於 2012-6-3 05:25 發表

唔好講尼d野la喂
講番個報告真定假嫁c兄
佢未變垃圾之前睇到你個post都唔敢回應大家心照la

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2012-6-2 16:24 發表
前幾天放一日假, 樂得清閒北上,去了廣會試下有冇骨運. 看相試了個6號仔.
沖涼後入房. 不到五分鐘技C進房. 未見其人先見其波. 兩團肉先行. 先來抱抱檢查身體. 嘩! 冇36都有35.
PART 1 感覺到她手勢尚可,唔算非常好 ...

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2012-6-2 16:24 發表
前幾天放一日假, 樂得清閒北上,去了廣會試下有冇骨運. 看相試了個6號仔.
沖涼後入房. 不到五分鐘技C進房. 未見其人先見其波. 兩團肉先行. 先來抱抱檢查身體. 嘩! 冇36都有35.
c兄睇到車頭相點6仔嫁?

引用:
見鬼

引用:

不與小人一般見識

發新話題