發新話題

竹仔果然激

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-5-11 08:02 發表

而家橋頭都有三正半山
嗰間好似叫三正蓮湖....managed by 三正 group....
去過一次, 酒店K房正,女吾得...
門小姐, 尼排D質數好D嗎??

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-10 22:11 發表

258係咪坐200短聚500OVER NIGHT800呀,我未試過唱K,話我知啦
甘慘呀,好淫兄....如果你飲酒的, 唱K happy度 係定比 沖涼高5倍....
如果你行得開, 係到吹雞成團, 一定好多c hing 撐你

引用:
原帖由 joe98 於 2010-5-11 10:53 發表

甘慘呀,好淫兄....如果你飲酒的, 唱K happy度 係定比 沖涼高5倍....
咁不如你吹雞, 一樣啫。响火車站揸住支青島認人啦

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-11 18:42 發表

揸住枝青島, 就似吹簫, 唔係吹雞啦!

引用:
原帖由 joe98 於 2010-5-11 10:53 發表

酒就飲得,冇問題.
問題在於冇咁長時間,老虎份工又唔使出差=冇左機會.
冇理由上午11點走去唱仁K呱.唱到二點上房,攪完下午四點走人.咁樣有冇可能.

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-11 18:42 發表

叫門小姐戴住 peter wong 個面具等, 咪人人認得, 吾駛住支青島...

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-11 23:46 發表

酒就飲得,冇問題.
問題在於冇咁長時間,老虎份工又唔使出差=冇左機會.
冇理由上午11點走去唱仁K呱.唱到二點上房,攪完下午四點走人.咁樣有冇可能.
甘係有可能, 但吾好玩....玩過夜先係重点...(吾駛趕返歸交人, 好free架)

引用:
原帖由 joe98 於 2010-5-12 10:49 發表

叫門小姐戴住 peter wong 個面具等
咁辛苦走向新中國, 唔係又走番向清朝下話 諗落有d驚

發新話題