發新話題

初到貴街,JR加籐線(1)南FONG36--遇待升呢小花

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-9-8 01:06 PM 發表
昔日主場...
即係師兄都好耐無去果度玩?
昔日主場...
即係師兄都好耐無去果度玩?

點解既?? 因為唔行開去

咁昔日同今日既服務有無唔同呢  服務截然不同啦肥哥,以前食紅牌,依家試新手
多口問下...因為小弟未去過

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-9-8 01:23 PM 發表
ching個報告係咪喺第二個論壇copy過黎,然後加多減小當新報告呢。
你有咩証據証明果篇不是我寫 ,而係copy出黎呢??加多減小當新報告,我先不會咁cheap:thumbs_down.gif: ,請不要用小目光看大世界,原創報告

仍然大家都睇唔到,再post張大D啦,比你地睇清楚D,佢真係好似雪咁白:thumbs_up.gif: good!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Kato_G 於 2011-9-8 22:59 發表

你有咩証據証明果篇不是我寫 ,而係copy出黎呢??加多減小當新報告,我先不會咁cheap:thumbs_down.gif: ,請不要用小目光看大世界,原創報告
你既世界有幾大呢

引用:
原帖由 Kato_G 於 2011-9-8 22:59 發表

如果CHING話第二個討論區用第二個名LOGIN,將個報告出兩個討論區,我都可以理解.
但你冇咁講,仲問我有咩要証據,唔會咁CHEAP copy出黎.
咁我就CHEAP D, COPY左人地個報告比你睇下.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-9-8 11:31 PM 發表

你既世界有幾大呢
 世界那麼大..我不是來踢館,只是分享一下,請不要用敵視的目光對我。

引用:
原帖由 Kato_G 於 2011-9-8 23:36 發表
 世界那麼大..我不是來踢館,只是分享一下,請不要用敵視的目光對我。
冇人用敵視眼光望你,係你自己心中有鬼啫

引用:
原帖由 Kato_G 於 2011-9-8 23:36 發表
似乎係你心虛多D

發新話題