發新話題

凱悅爆乳人妻 + K TO 童顏巨乳

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-9-1 15:58 發表

支持師兄真實報告:thumbs_up.gif: , 我都好耐無去港TO, 唔知有無好玩左呢? 心目中有幾個TARGET, 唔知好唔好玩
what no.?? see if i have tried or not...

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-9-1 16:11 發表

可以PM手機號碼嗎? 我都想試, 能白話溝通嗎?
since i only tried one, don't have the hand phone no.
book through 凱悅啦...
755-8214 0168

一半似HITOMI都正呀好

咁耐冇見,一喺太忙,一係沈o左

引用:
原帖由 joe98 於 2011-9-1 15:10 發表
By the way, according to PC in KT, ^( , *), !#^ , !@ , !^^ , *#, !* , ^ , 全都冇做. 有待場主 update ad.
據KT !#^ 通知,佢大運後轉左去金牙軒(e+好似叫港潤),工號照舊。
有服務有巨乳,值得一試。

引用:
原帖由 c_edmond 於 2011-9-1 16:09 發表

*#無係TO做啦, SMS我話過左富記叫(^
過左去個幾月
出過報告 lu
希望大家都食到好野

x悅庭庭 (two three nine)

do you mean 236 or exactly 239??
coz i can only find info of 236(also very big boobs like hitomi):_n9: , but not 239

全都冇做??? 是否去了同集團新場?

辛苦JOE哥三連環報告

發新話題