發新話題

KHO !# 花花世界花家姐 經此一役 誓不輪牌

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-6-10 12:22 發表

我本來做定功課,一拖二單Q,膽選試新場GOLDEN BEACH,腳選KHO & KFU,唔知點解,行行鵅A行左上KHO。
好耐之前試佢都係麻麻地,不過又無噤差喎!師兄骨運麻麻!

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-6-10 10:49 發表

做好功課,一心上去搵!@*, #! 或*!,點知兩個上緊鐘,一個休假;無乜心水,看見輪牌是!# ,而男部長極力推介服務好,咁就即管試黻捸I

部長帶花家姐來,睇上去走肥 ...
下次花家姐唔見咗, 約定係電話亭等吓fa.....

引用:
原帖由 outout 於 2011-6-10 12:15 發表
經理冇得彈又係好無奈, 不過下次打定前台點NO.咪穩陣躠o.
引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-6-10 10:49 發表

做好功課,一心上去搵!@*, #! 或*!,點知兩個上緊鐘,一個休假;無乜心水,看見輪牌是!# ,而男部長極力推介服務好,咁就即管試黻捸I

部長帶花家姐來,睇上去走肥 ...
樓主話部長介紹
唔好插錯經理

回復 1# 的帖子

師兄掂吖,花家姐都俾你上到......
我從來都唔信d部長嘅推介,
因為之前每一次都瀨嘢.....

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2011-6-10 11:21 發表
Ching *! 你可以black list.
師兄, 點解black list *! ? 佢衰咩?

thanks

有無話真係唔簡單呀
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2011-6-10 11:21 發表
Ching *! 你可以black list.
點解呢
好似有人講過話掂
希望大家都食到好野

發新話題