16 12
發新話題

緣慳一面的K紅—姐第三回

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-4-27 04:05 發表
春田花花幼稚園老師
Ms ChanChan??

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-4-28 03:50 發表

老師芳名張潔
老師真正芳名應該係"?xx"...老師已有xxx

師亨爆人私癮唔係咁好 , 非理性討論範圍 , 禍不及家人 幫你改為X

引用:
原帖由 wkm 於 2011-4-28 08:39 發表

老師真正芳名應該係"?xx"...老師已有xxx

師亨爆人私癮唔係咁好 , 非理性討論範圍 , 禍不及家人 幫你改為X   
唔係我"唔理性討論"~我都係借上面個師亨題寫多啲"事實"唧~勞煩晒骨總更正
不過有好多師亨都鍾意人妻架啦 講出黎都唔算係咩"私隱"啦

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-4-28 14:19 發表

問過老師同意公開芳名(藝名),既然有師兄不悅,收番唔講
若然私引不可討論,我真糸唔知可以討論咩野,難道女女波既大小,lin頭顏色,有無水出等等,唔糸私引???????
女女藝名又怎樣禍及家人呢???????????????
睇番前文下理
師兄講女女藝名之類問題不大
如涉及女女真實姓名其他家庭成員資料, 先有不妥當之處

我估師兄誤會了骨總大師兄既意思

引用:
原帖由 wkm 於 2011-4-28 09:18 發表

唔係我"唔理性討論"~我都係借上面個師亨題寫多啲"事實"唧~勞煩晒骨總更正
不過有好多師亨都鍾意人妻架啦 講出黎都唔算係咩"私隱"啦
師亨誤會啦 只不過骨女又好其他師亨弟又好"真實姓名"費事啦咁姐 如果大家認為有乜講乜為之岩既咪繼續囉 !

回復 18# 的帖子

可能係同一個人尼老總

回復 1# 的帖子

人之常情.....下次會好DDDDD

引用:
原帖由 playwithme 於 2011-4-28 16:18 發表

不知是不誤會,只知我回帖女女芳名引起
其實最初係同你無關架
你細心睇多幾次la....
女女藝名芳名個個差不多架la.....無咩人關心同理會

師兄有時火遮眼
睇野講野亂晒龍

16 12
發新話題