發新話題

講毫 - #1

引用:
原帖由 s138230444 於 2010-1-26 21:54 發表

#89 我做過,正式,雞飽仔.......都幾好 service
雞飽仔呀 ,心大心細添..........

引用:
原帖由 kitlau 於 2010-1-26 23:43 發表

Ching, 我剛試完回來, 真係雞飽仔, 但無講毫#1"禁"硬 (或者你可以話Firm), 比較鬆D, 但反為好搓D, 可能年紀較大吧! 不過service好好, 好傾

都係講毫大波"青見"妹仔好, 好掛佳住18
18  我都好掛住, 聽講佢 " 妺妺" 好返之係, 唔比人攪, 無以前鉗 open , 有無 c hing update ar !!

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-1-27 02:17 發表

18  我都好掛住, 聽講佢 " 妺妺" 好返之係, 唔比人攪, 無以前鉗 open , 有無 c hing update ar !!
見過鬼仲唔怕黑咩
有時好難怪d技c

引用:
原帖由 kitlau 於 2010-1-25 16:26 發表
報告話有對姊妹花, 街街又無相, 尋晚忍唔住去試左, 唉.............等左粒几鐘, 點知都係失望, 實在太太太瘦啦, 成棚骨+ 一對雞包仔, BODY真係好唔舒服, 還好她都几Talkative, 全程無冷場, 本來有download左巨D相, 想 ...
終於有ching試完寫報告啦!
!號係好瘦,微波
其實妹妹!**都係B級波波,但夠嫩夠挺...
服務就有D變化....(個人遭遇...下篇報告會寫)
CHING 值吾值得試就睇你自己啦...囡囡好睇客做架!

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-1-27 02:17 發表

我都好掛住佢
...但其實好多新囡囡都好正,最近果次真係玩到癲左! 回味無窮!!

1號好似走左:icon9.gif:

瘦到成個白粉妹就唔好

發新話題