發新話題

塞 翁 失 馬

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-12 23:03 發表
MARS兄,睇相女女個波都唔係細,你胸肌大過佢個波,我唔信.
囡 囡 搞 下 爛 Gag 姐, 唔 使 咁 認 真
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-11-12 23:40 發表
有c兄講過話d餐肉麻麻火腿正d wor
真 係 麻 麻 地, 下 次 淨 係 要 蛋 算, 補 充 下 流 失 蛋 白 質
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-12 23:45 發表

我睇錯,師兄應該係打電話去,我以為師兄人在KH跟住轉場,一場誤會, sor
講 咁 多 野,謝 老 四 試 左 18 未 呀 ?

引用:
原帖由 Mars 於 2009-11-13 00:32 發表

講 咁 多 野,謝 老 四 試 左 18 未 呀 ?
未呀,睇完新相唔想試喎...

引用:
臨 出 整 個 小 濕 吻  估 唔 到 肥 妹 仔 咁 熱 情 又 好 玩
真係最高享受的呢!個人覺得咁樣好有女友感覺呀....我都好喜歡架..

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-13 00:35 發表

未呀,睇完新相唔想試喎...
無 化 妝 隻 眼 係 細 左 D , 但 對 野 重 係 好 有 份 量 喎

引用:
原帖由 Mars 於 2009-11-13 01:07 發表

無 化 妝 隻 眼 係 細 左 D , 但 對 野 重 係 好 有 份 量 喎
對野睇落又真係唔錯喎...

引用:
原帖由 snake50 於 2009-11-13 01:05 發表

真係最高享受的呢!個人覺得咁樣好有女友感覺呀....我都好喜歡架..
蛇 兄 係 骨 場 都 有 類 似 經 驗 ?

發新話題