發新話題

航X酒店桑拿 - 降空之旅( 轉貼 )

回復 8# 的帖子

c兄好在手快:good2:

引用:
原帖由 ieong007 於 2009-9-17 15:04 發表
今日睇到降空好似D女得得哋,一於去馬過去試下。依到有我即舊菜,經過激烈即思想掙紥之后,都係決定要試下條新菜。嚟到沖完過涼係大廳坐下,吃D水果,跟住就問有乜好介紹,距話93啊93吾錯啊!一於就 ...
邊 過 得 閒 Push 你 丫 唔 係 各 位 師 兄 提 醒 你 , 你 想 要 分 變 左 扣 分 呀 提 提 你 轉 貼 唔 知 有 冇 分 加 ! 就 算 有 唔 會 多 囉.
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 ieong007 於 2009-9-17 15:36 發表

sorry, done la h:" />
算你刪得快,前後都係37分鐘,下次轉貼先睇清楚喇.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-9-17 23:15 發表 算你刪得快,前後都係37分鐘,下次轉貼先睇清楚喇.
多謝版主手下流情 !!

good:good2:

引用:
原帖由 Mars 於 2009-9-17 19:54 發表

邊 過 得 閒 Push 你 丫 唔 係 各 位 師 兄 提 醒 你 , 你 想 要 分 變 左 扣 分 呀 提 提 你 轉 貼 唔 知 有 冇 分 加 ! 就 算 有 唔 會 多 囉.  
絕大部份轉貼報告係冇分+, 除非係非常有用既公用資料可能有少少分+

回復 14# 的帖子

哦 原 來 咁 , 唔 該 中 女 兄.
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 中女情人 於 2009-9-19 08:51 發表

絕大部份轉貼報告係冇分+, 除非係非常有用既公用資料可能有少少分+
明白明白, 清楚清楚, thx 中女 版主

發新話題