發新話題

長短途報告

上海的資訊 實在少見
多謝ching 的簡潔報告 一開耳目
不知ching 可有週遊其它勝地
december-knive

~又有88號被炒?呢個號碼真係唔老黎。之前森毫又係有個發實發號被人炒驉A現在又到講毫,睇薇潃茬ㄚ靚行兇?但兩個發實發的靚相依然健在,到底搞邊科?唔通佢地公司留返個位同機會比佢兩個?

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-9-3 19:05 發表
其實係2個地方,但又懶得分2個地方POST,所以1 TAKE過

長途-上海(打大風之旅)
地點-舒怡泉桑拿

上個禮拜又充軍上海,留守4日3夜,忙到無停,最後一晚,點都要去玩玩
係2大熱點之間揀-上海賓館 同 舒怡泉,2揀 ...

jet-jet 兄, 佢地會唔會成為你個老相好呀?

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-9-3 20:59 發表
一次過睇晒兩個地方REPORT,兩個都咁正:victory:" /> ,JET兄好野,幾時上去北京出差,睇天子門前D桑拿如何.  
北京都會有去,但比較小,因為北京係大陸來講,係主力發展文化,上海係主力發展商業,所以去北京公務既機會小好多

引用:
原帖由 Mars 於 2009-9-4 02:54 發表
同  意 jet 兄 所 講 ,28 服 務 絕 同對 OK, 25-30 歲 長 直 髮 ,但 眼 神 帶 點 憂 怨 , 好 似 好 委 屈 咁 , 可 能 以 前 做 開 美 容 師 , 而 家 要 做 機 師, 亦 都 可 能 唔 想 家 人 知 做 呢 行 , 因 為 兩 台 ...
C兄,非常正確,佢自己都話佢係賣力形,相信知道自己惜身,只有用其他來補不足,但應該都有另一類的客源

引用:
原帖由 暴風 於 2009-9-4 04:53 發表
~又有88號被炒?呢個號碼真係唔老黎。之前森毫又係有個發實發號被人炒驉A現在又到講毫,睇薇潃茬ㄚ靚行兇?但兩個發實發的靚相依然健在,到底搞邊科?唔通佢地公司留返個位同機會比佢兩個?
C兄,大部份骨場都鐘意比D紅牌用"88","138","18",呢D靚NUMBER,易記嘛,但人紅就串,所以呢]NUMBER既女女流轉率大

great report...
可惜冇相睇, 吾知乜款頭....

發新話題