發新話題

初探羅湖德興推拿中心

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-5-24 20:15 發表
本來目的都係去東方夏威夷,但一出關口行幾步就見到$90蚊3個鐘,勁吸引。
個場都舊舊地,入到bathroom,設施同東方夏威夷/華都果d真係無得比,好彩入到間房都算乾乾淨淨。
一入到間房,見到個著勁密實短衫長褲小小 ...
kakaol兄睇得比較辛苦, 可能字細又密關係, 可否改改佢放大d

師 兄 又 係 中 女 情 人 兄 果 一 派 喎
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-5-24 20:15 發表
唔俾我伸手入衫內,同埋打jj既技巧真係極之生疏,只係不斷咁上下套弄,完全唔似其他邪骨咁會撩下下體其實敏感位置

.
c兄咁樣會唔會出得比較冇咁暢順?

引用:
原帖由 Mars 於 2009-5-25 02:36 發表
師 兄 又 係 中 女 情 人 兄 果 一 派 喎
中女兄實問佢lor no

引用:
本來目的都係去東方夏威夷,但一出關口行幾步就見到$90蚊3個鐘,勁吸引。
個場都舊舊地,入到bathroom,設施同東方夏威夷/華都果d真係無得比,好彩入到間房都算乾乾淨淨。
一入到間房,見到個著勁密實短衫長褲小小 ...
唔駛理年紀大細,總之自己岩feel就ok la

引用:
而途中真係有唔少人行過,搞到我都有d驚,不過都好彩無人望入黎,根住我就同佢行埋去牆角,不斷咁鍚番塊面,佢開始果時就係咁擰,我就係咁讚佢「保養得好,如果我第日老婆到左妳依個年紀仲咁正就好啦」,根住開始用力定左佢頭步位置,同佢嘴對嘴,佢初頭都想推開我,不過我就用d利伸埋入去,佢就突然好大力咁推開我,話「好羞啊」,我就話妳真係好好嘴,就繼續,今次就正式同佢wetkiss啦,睇到依度可能有好多師兄都會覺得有d核突,不過對於熟女就唔同人有唔同喜好既,最好係佢生疏既手技之下打左出黎,射得唔算多,而同佢調情同鍚鍚帶黎既感覺仲high過打出,埋單total rmb200,正骨3粒鐘+hj,但舊場同差設備,大家覺得好唔好就見人見志啦。 ...
好似攪緊良家婦女咁, 正

最緊要ENJOY啦,每人喜好不同
不過C兄都好勇,德興擺明係正場,好多HK師奶同亞伯係到按摩,你都夠膽要求HJ
我一般怕淤,都係去D明買明賣既場。。

請問德興不是正個正棻嗎?而且44太中女了,

發新話題