發新話題

第一次去皇岡玩﹕嘉洋城報告同小問

我估ching去大+:victory: :victory:

引用:
原帖由 b-clinton 於 2009-4-14 03:45 發表
should be 大+, because near 皇岡
引用:
原帖由 skill 於 2009-4-14 20:17 發表
我估ching去大+:victory:" /> :victory:" />
好明顯係啦
引用:
原帖由 hammy 於 2009-4-14 10:39 發表

how about the plan of 小十保健 still 128+50tips for hj services?
我都超過一年冇去, 有冇邊位師兄可以補充一下 !!

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-14 01:10 發表
咩叫大+定小+?
brother去後少少幾版睇鴽睍s[再戰嘉陽]就知大嘉同小嘉鴾嬪O,你去果間一定係大加,因為小加係無咁多娛樂鵅A兩間地點差好Q遠,小嘉鶱僑禰虼

引用:
原帖由 咸濕佬hello 於 2009-4-14 22:57 發表

brother去後少少幾版睇鴽睍s[再戰嘉陽]就知大嘉同小嘉鴾嬪O,你去果間一定係大加,因為小加係無咁多娛樂鵅A兩間地點差好Q遠,小嘉鶱僑禰虼
我果度出皇岡好快到,咁即係大+?
係啦,咁巴里島風情同皇族保健其實係咩黎?
唔該晒

肯定係大加啦! 小加邊有象棋同桌球啫?都好耐無去咯!好多師兄都話今非昔比:icon9.gif:

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-15 00:29 發表
肯定係大加啦! 小加邊有象棋同桌球啫?都好耐無去咯!好多師兄都話今非昔比:icon9.gif:
咁其實你地成日話今非昔比果間係邊間?
因為我果度我去果間真係唔錯架啦喎。

Happy有好多種!!!

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-15 00:33 發表
咁其實你地成日話今非昔比果間係邊間
因為我果度我去果間真係唔錯架啦喎。
田貝陽明賓館

發新話題