發新話題

今晚 (2 April) 鑫Wah失望之旅 !!

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-4-3 02:13 發表
alanwan兄開大場玩手作仔138囡囡拆有限錢, 尼種情況見唔少, 下次去純機場玩好好多
我其實都係本住試一試既心態,冇諗過咁失望 ~

引用:
原帖由 alanwan100 於 2009-4-3 08:14 發表

我完全明,所以入房前已經同個女部長講清楚,但最後都係咁 ......
講清楚有咩用尼 始終係開大場手作餐只係廣告招客技倆 , 咪貪138手作餐下次唔好博 la alanwan兄

引用:
原帖由 mark34 於 2009-4-3 08:29 發表

講清楚有咩用尼 始終係開大場手作餐只係廣告招客技倆 , 咪貪138手作餐下次唔好博 la alanwan兄
收到了, Mark兄 ~

吾好嬲,每個場有佢嘅專長,飛機,開大,東莞式,都係去番個場自己有主力服務嘅好啲.

引用:
原帖由 henrycn 於 2009-4-3 18:04 發表
吾好嬲,每個場有佢嘅專長,飛機,開大,東莞式,都係去番個場自己有主力服務嘅好啲.
問題就晌呢道, 只要對號入坐, 包你滿意 !!

引用:
原帖由 henrycn 於 2009-4-3 18:04 發表
絕對同意c兄講法

有時d人聽到188或者198嗌貴話要blacklist
貪平食埋d118~138平民餐服務要求想摷到人地反轉
聽到話收過200大聲咒人早d汁
有時會懷疑SZ係米越尼越多綜援港客

引用:
原帖由 eskyed 於 2009-4-4 02:00 發表
有時d人聽到188或者198嗌貴話要blacklist
聽到話收過200大聲咒人早d汁

又莫水又要扮大爺咪尼類渣宰lor

發新話題