發新話題

先去“講完”後去“心毫”

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-11 00:40 發表

tomboy1647 C兄,
我有個老友大約 2-3 年前去 "荊棚" 銀包無碎紙, d 死仔包真係追出黎收銀處好似想打漆我老友, 我老友發誓下次請都唔去 "荊棚"  
服務性行業咁惡=趕客, 管理層冇理由唔知既

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-3-11 00:21 發表
更衣仔咁講反而大體值得一讚:good2: 相反開晒聲我會比條毛佢lor:smile1:  
絕對同意呀秋田禾夫版主, :biggrin:  每個場既家教真係有所不同, 我相信其他 C 兄或會同意小費比多比小絕對唔係問題因為你都預左十皮廿皮啦,   但 d 友仔既態度及招呼真係一個問題, 試想幫你按腳既阿姐你都可能簽 20-30 皮小費比佢但佢都叫做付出大半粒鐘勞力比你, 但呢 d 友仔除左幫你掛起件衫或遞條浴巾比你之外重做過 d 乜呢 ?? 是否全程眼定定看管你個 Locker 唔好比人掂呢 ??

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-3-11 00:52 發表
服務性行業咁惡=趕客, 管理層冇理由唔知既  
小第已經好幾年無去此地所以唔清楚, 但早幾年前小第有相熟囡囡由其他地方轉場去 "荊棚" 叫我去捧場, 但感覺 Overall 軟硬件都係 A Piece of sh*t.

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-11 00:55 發表

絕對同意呀秋田禾夫版主, :biggrin:  每個場既家教真係有所不同, 我相信其他 C 兄或會同意小費比多比小絕對唔係問題因為你都預左十皮廿皮啦,   但 d 友仔既態度及招呼真係一個問題, 試想幫你按腳既阿姐你都 ..d 友仔除左幫你掛起件衫或遞條浴巾比你之外重做過 d 乜呢 ?? 是否全程眼定定看管你個 Locker 唔好比人掂呢 ??.
agree

久 拾 除 在 夠 高 同 腳 長 之 外,其 實 無 什 可 取,大 脾 重 鞋 鞋 地 .
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Mars 於 2009-3-11 01:28 發表
久 拾 除 在 夠 高 同 腳 長 之 外,其 實 無 什 可 取,大 脾 重 鞋 鞋 地 .
試過33不過冇出報告
果次服務ok wor

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-11 01:03 發表

小第已經好幾年無去此地所以唔清楚, 但早幾年前小第有相熟囡囡由其他地方轉場去 "荊棚" 叫我去捧場, 但感覺 Overall 軟硬件都係 A Piece of sh*t.   
大陸人質素提升有限:icon9.gif:

引用:
原帖由 Mars 於 2009-3-11 01:28 發表
Very 同意 Mars C兄 :good2: :good2:  
所以 No next time, 再去此地都試其他菜式.

發新話題