發新話題

冬慌終全--貴得有道理

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-2-19 01:05 發表

jet-jet C兄,
小第早一兩年前去個呢個場幾次, 場面, 衛生, 服務, 全部 OK 合格, 但又未至於 Very 巴閉利害, 個人認為起碼埋單找數時唔會好似黃失咁樣有 d 低空大波 sales 囡囡死冤你買套票入會, 家陣呢個場有無改 ...
哇,最憎呢味夜,成日冤住叫你買套票,有呢D行為既地方,我下次一定吾再去,因為怕左佢

引用:
原帖由 8989 於 2009-2-19 01:12 發表
呢間野初開果時去左十次八次~~~
但次次d技師都會講野唔停甘話平時個個客都寫一百貼士喎~~
個個都係甘~~而我~~寫3草小費佢地就會包公上身甘走~~
如事者~~黑名單左呢間~~~
Absolutely agreed to blacklist such type sauna & d技師 behaviour. Reason: co. management policy must have problem.

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-2-19 12:13 發表

哇,最憎呢味夜,成日冤住叫你買套票,有呢D行為既地方,我下次一定吾再去,因為怕左佢
一向唔會買套票

I have a very bad experience at 六式加完 & is the last time there
one of the manageresses wake me up & asked me to leave the room at 6:00am desprite they have promised that I could stay after my massage...
做人最緊要舒舒服服

引用:
原帖由 ccff 於 2009-2-19 14:10 發表
I have a very bad experience at 六式加完 & is the last time there
one of the manageresses wake me up & asked me to leave the room at 6:00am desprite they have promised that I could stay after my mas ...
係咪職員待客服務大有問題?

引用:
原帖由 hips 於 2009-2-18 16:59 發表
情人節, 理所當然同GF渡過! 由於大家已一齊好耐h:" />h:" />! 形形式式都試過晒…橫掂我地都鐘意按摩,
我偶然都會捉鼠! 當日佢揀左間垃圾連個名都衰過人坐左兩句鐘都無人理:_n11 ...
幾錢落樓呀hips兄?

回復 1# 的帖子

引用:
原帖由 kenclinv613 於 2009-2-19 14:46 發表

幾錢落樓呀hips兄?
二人中式双鐘, 加小費$80, 無做大堂項目, 額外飲品兩杯, 食埋午餐(飲中茶點心), locker仔$10, 合共HK$570

發新話題