發新話題

放棄去"王後"

引用:
原帖由 52gogogo 於 2009-2-7 20:09 發表
我琴晚都去鷒, 佢地係唔會排隊如果你係到做大堂項目, 要落鷵薔幫你安排, 真係好stupid

試髐妨, 坦白講我覺得好一般, 而家孎獀v好鬼懶, 按正骨完全係咁易掂下就算, 好似你做王後就係要出火, 琴晚等鬙b個鐘 ...
我個人的感覺, 去皇后推下pat pat及掃下袋很不錯,按雀就不是太舒服可能因為床尾機,但次次去都要等(我已經平日下午去,也要等半小時以上)而且不是太便宜(有時比邪場更貴), 若可以afford到危險的話,最好都是不去為妙(去邪場更開心)

引用:
原帖由 happykkman 於 2009-2-8 00:20 發表

我個人的感覺, 去皇后推下pat pat及掃下袋很不錯,按雀就不是太舒服可能因為床尾機,但次次去都要等(我已經平日下午去,也要等半小時以上)而且不是太便宜(有時比邪場更貴), 若可以afford到危險的話,最好都是不去為妙 .(去邪場更開心)..
中肯:good2:

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-2-7 12:58 發表
之前係到見到好多師兄係王後捉鼠成功,
而且仲話王後式成功捉鼠率高,
所以決心要去拜經佢

第一次去到,下午4.00,哇..下午都咁多人
沖完涼,休息室坐低,點了飲品,之後就變成孤兒仔
完全無人理,因為趕時間,主動起 ...
放棄就岩la, 如果唔係唔知又要投放幾多資源至玩到隻床尾機呀

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-2-7 12:58 發表
所以決心要去拜經佢

支持c兄改正歸邪

引用:
原帖由 happykkman 於 2009-2-8 00:20 發表

我個人的感覺, 去皇后推下pat pat及掃下袋很不錯,按雀就不是太舒服可能因為床尾機,但次次去都要等(我已經平日下午去,也要等半小時以上)而且不是太便宜(有時比邪場更貴), 若可以afford到危險的話,最好都是不去為妙 ...
認同c兄意見

又有兄弟晌正場玩邪賴野
為乜

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-2-8 03:24 發表

支持c兄改正歸邪
想正得正想邪得邪la

引用:
所以決心要去拜經佢

皇后太多負面一於 blacklist.:icon9.gif:

發新話題