發新話題

水世x+蝴蝶x恐怖之夜

>餐牌寫住$188推前列線+送2項大堂+洗面~

>d大堂技師大部份都樣麻麻&中女d~
>同水都&皇后果d完全無得比~

一分錢一分貨
$188推前列線再要送兩個大堂再送洗面

水都皇后推個前列線(當日式計)要幾錢??
水都一個大堂$48
再要埋洗面
水都做哂上面啲嘢要幾錢??

人地收得咁平梗有原因既
$188做咁多嘢仲想要有後生有靚既技師做
難啲啩
技師咁好條件都唔會留喺嗰度啦
都係嗰句
一分錢一分貨
去得平價場就要有心理準備喇
過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 fuliyn 於 2008-12-13 02:30 發表
>餐牌寫住$188推前列線+送2項大堂+洗面~

>d大堂技師大部份都樣麻麻&中女d~
>同水都&皇后果d完全無得比~

一分錢一分貨
$188推前列線再要送兩個大堂再送洗面

水都皇后推個前列線(當日式計)要幾錢??
水都一 ...
師兄係講得岩ge
其實技師無甘後生靚女係預左ge
不過無預過連基本o既正骨技術都無

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-12-13 01:11 發表

應該唔係! 之前睇過 "蝴蝶X" D囡囡相, 真係咩都有!   
yee~甘睇黎呢間野都真係•••

忘記過去吧
下次有機會 不如去皇后吧
應該有點保證 另外可以考慮去甘兒瓦院吧<<<<這個唔系老人院啊 放心食用。

引用:
原帖由 skyarron 於 2008-12-13 13:09 發表
忘記過去吧
下次有機會 不如去皇后吧
應該有點保證 另外可以考慮去甘兒瓦院吧
皇后我去過~打風時候的確係一個好去處~
甘兒我朋友去過反而覺得麻麻~
搞到我都有d卻步

引用:
原帖由 Bgor 於 2008-12-13 07:52 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=781857&ptid=63446][/url]

呢輪少見你啊!
fuliyn 兄,  分析透徹
一分錢真係一分貨, 少有例外  
之前有一排上唔到呢度~~

同埋早排愛上咗仁k
少咗去桑拿~
引用:
原帖由 deaddg 於 2008-12-13 12:14 發表

師兄係講得岩ge
其實技師無甘後生靚女係預左ge
不過無預過連基本o既正骨技術都無
水x界多咗好多新技師
我上次去兩次都係新技師按腳
佢地話唔知邊度掃得好勁
所以轉場~
(以前做/場按身,轉型按腳所以無技術 )

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-12-13 23:33 發表

真係好耐無見喎!仲有無玩中醫呀?  

近排好少去按摩~
最近又想去正/都想
但又話有風打

都係去番正骨算~

發新話題