發新話題

口岸海X華

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-11-2 10:59 發表

早晨,   你今日沒有北上去玩??

我遇到這不快經驗之後都學精了. 就是不要和技師行街吃飯http://www.saunaguide88.com/forum/images/smil ...
bbcc同學, 我今日又要 "留堂" 呀      ,
如果唔留, 班長會打人哋個 pat pat  

我果次係去咗一個正骨場:

BG 係一個少少肥 + 幾 cute 嘅囡囡,  
揼揼吓骨,  吹吹吓水,  發覺佢對波好鬼大,      
跟住我 MUST 成機出手  ........ , 佢緊係要辨吓嘢, ma 聲 二 起,
話 " 唔得, 唔准, 唔好 ", 結果最後都被我採 "梅" 成功 ........

其間 BG 講過一句說話  " 摩一摩, 唔見三千多 ",   
令我畢生難忘.  佢 on 99 哋教精咗我  .......  

之後好似你嘅遭遇,  又叫我請佢食飯, 買 3 - 4 千蚊手機  

但結果我冇 "真正" 去過, 又冇買過      

引用:
原帖由 herman 於 2008-11-2 11:44 發表

bbcc同學, 我今日又要 "留堂" 呀      ,
如果唔留, 班長會打人哋個 pat pat  

我果次係去咗一個正骨場:

BG 係一個少少肥 + 幾 cute 嘅囡 ...
所以要係街街讀多D書:victory::victory::victory::victory:

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-2 11:52 發表

HERMAN兄早呀
你講個班長唔係我掛. 你講果個係咪你個女班長先
班長, 午安  

係唔係你 ??       你話呢  ??     

使唔使 " 咁Q早 " 浦頭 check 鬼我呀 ??     

好在我有 " 留堂 " 姐 !!      

如果你係 " 女班長 " ge 話, 會係幾美好呢 !!   :heart: :heart:     

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-2 11:31 發表

但係我真係好怕d場多人.....特別係c9.....

我上次去廣益子又係咁   d locker仔係咁r小費 之後我blacklist左佢
你死啦. 羅拔上次咪講左佢呢幾日去左"女"遊(探親至真). 你 ...
廣益子都有6年幾無去,2000年1月就係我人生第一次去深圳按摩既第一間.

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-11-2 09:57 發表

因為這場在羅湖關口, 上落方便, 偷跳更快捷, 所以燃油附加費要一百. 我之前去過多次, 那裡很楊, 房間玻璃窗很大, 偷偷摸摸, 有偷吃感覺, 幾刺激http://www.saunaguide88.com/forum/images/smilies/default/smile ...
師兄絕對唔係傻瓜 , 只係有心人裝冇心人 , 任何老手都會有沉既經驗 , 有D骨女用既招數仲高 , 只不過可能我同你仲未遇到咋.

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-11-2 01:50 發表

有沒有發生以前 輝仔的 海X華"墮機"事件??
冇...

發新話題