發新話題

去唔成淡水, 唯有去hk$

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-24 12:15 發表

依家明.無買︿︿.羅住成手基金又好得去邊呀
都係死, 就算揸住外幣都瓜埋

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-10-24 12:06 發表

師父你只係跌到阿媽都唔認得咪好囉, 小弟跌到冚家都唔認得呀, 仲欠落街數添呀...............
不過, 都要救國既
ching你係大戶來的,仲有撥備去救國

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-24 12:15 發表

依家明.無買^^.羅住成手基金又好得去邊呀
班長, 安好   :cool: :cool:

幸好我對股票、基金等金融市場投資冇嘜興趣 !      

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-10-24 10:44 AM 發表
尋日要去小額搞d野, 原本諗住好快搞掂, 可以早d 上去偷跳搵淡水波霸較量...點知搞左成個上晝 ....

無辦法.... 又唔想浪費個幾個鐘頭,唯有狗上牙坑....上去hk$啦

3點幾上到去,都好多c hing 幫襯喎~~~沖涼地方 ...
謝sinnid兄report, 我都系中意好雙乳,大波妹好鬼吸引人.

去邪塲但求出一滴, 一手不能掌握的為上品
不過吾要dolina.

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 herman 於 2008-10-24 10:55 發表

sinnid兄, 多謝HK$報告  :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:

你係大波 fans       下次叫佢介紹一個波神俾你嗎 !      
靴文兄~~~話就話介紹, 其實最後都係輪牌架咋~~~

梗係大波fans啦~~不過我唔剩只咁架~~如果係童顏巨乳就更加~~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-24 11:04 發表

果度大把波神啦,求其執一件都係,唔洗擔心。
  羅白大大真係勁~~~能知天下事~~

引用:
原帖由 hamsam 於 2008-10-24 11:20 發表
是否己經 "風球除下",見 ching 們己沒有大場報告 ?
hamsam大大係咪新手???? 請參考羅白大大有關新手之寶典~~

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-24 11:25 發表

多謝sinnid兄報告
始終大家對hk$都係情有獨鍾 . 其實係sz198有呢d野玩. 玩得又ok都算咁啦. 不過緊係同你原本plan去個地方差好遠啦. 咁你幾時去一去ds先
仲有 ...
jojo大大....屋企有老虎~~~偷跳真係幾難架!!!!

發新話題