發新話題

皇後大道

引用:
原帖由 阿毛 於 2008-10-15 16:54 發表
200蚊係咪唔連小費架?我去幾次超過200蚊佢都冇比我喔
唔熟, 每一次玩完埋單時咪大吓佢哋, 問一聲有冇嘢送囉

唔講捉老鼠,我就鍾意水刀多d,個場真係靚嘛。
引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-15 19:56 發表
王後大盗係個好場嚟架 :good2: :good2:  水刀開左之後仲有時有...... 可能競爭大啦

要夠200蚊先有coupon?唔怪得我上次去冇得送。

引用:
原帖由 阿毛 於 2008-10-15 16:54 發表
200蚊係咪唔連小費架?我去幾次超過200蚊佢都冇比我喔
消費$200以上(記住係唔計小費)

你可以加鍾同食D野就差不多夠

:icon9.gif: :icon9.gif: 不過我覺得果到D野食好唔掂:icon9.gif: :icon9.gif:

美容C缺香薰熱石推油 <---呢個幾錢有咩做架?

200蚊送卷.星期6, 日有無架?

引用:
原帖由 funman 於 2008-10-15 19:09 發表
師兄,黃後我都去過,間場幾好,不過淨講硬件我就覺得water刀正d,間場令個人relax d.
皇X大X 同 水X 兩間 根本唔同級數,
皇X大X係屬普通大場,而水X係屬豪華大場,兩者不可混為一談.

論水X硬件都唔及678,水立方,水景雲天(12月開幕,景源華庭樓盤下面)

引用:
原帖由 8989 於 2008-10-16 01:53 發表
美容C缺香薰熱石推油 <---呢個幾錢有咩做架?

200蚊送卷.星期6, 日有無架?
張贈劵好難用得著, 因為一至五用咗贈劵就唔會送大堂項目, 如果三, 四個人一齊去, 就會全部唔送大堂.   星期六日因為無大堂項目送, 用贈劵就有著數.

皇後大道

terms & conditions to get coupon
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題