發新話題

嚴打又一間

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-14 18:08 發表

cp冇去兩個幾月. dl冇去成個月. 呢排去左東城:victory:" /> :victory:" /> :victory:" />
又話去CP 搵埋你一齊去, 都唔知幾時才可以有機會跟你學下野.

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-14 18:01 發表

多謝骨總兄有用資料 . 其實sz呢幾個月可以用風聲鶴唳黎形容. 可能有d兄弟依然一樣上去照玩. 仲可能冇事. 但係賭運唔係人人賭得起(起碼小弟賭唔起...). 不過睇黎呢排形勢好似冇咁差.係咪應該問 ...
國內任何事可發生 , 冇人能百份百可斷言 , 不過言歸正傳基本上係safe , 不必過份庸人自擾之 , 舉例國慶後近期有冇見過聽過傳過拉人封艇?

琴日去到拱北、連好多 C-Hing 提到既『又二』桑拿都改名而做番正骨水。

引用:
原帖由 goodfish 於 2008-10-14 00:19 發表

如果是掃黃,即洗太平地,深圳D場好快玩完,經濟一定大消條,
深圳東莞現在已經無掃黃喱支歌

嚴打只是針對性的動作,KO放蛇或有人報料,非做不可,

嘩~~~~~c兄幾吹得下wor.

引用:
原帖由 goodfish 於 2008-10-13 22:58 發表
嚴打又一間,東門水暈間封左
妖~~關嚴打撚事咩船頭驚鬼船尾驚賊

港人一向怕事心態
已被定型為國際形象
特色~~勤力效率快
壓力大杯弓蛇影
小題大做輸打嬴要死要面

引用:
原帖由 骨總 於 2008-10-14 17:17 發表

如果是掃黃,即洗太平地,深圳D場好快玩完,經濟一定大消條,
每年約有兩至三次例牌動作 , 娛樂場所一雞死一雞明.

深圳東莞現在已經無掃黃喱支歌
東莞出現此情況少之又少 , 因為內陸政策冇咁緊張 , 但唔代表 ...
謝謝指教說明:good2: :good2: :good2:

發新話題