發新話題

初探 HK$

引用:
原帖由 lonelonelone 於 2008-10-12 03:52 發表
前兩日下午係深圳見完客,搭車去到羅湖口岸,上到三樓準備過關時覺得心掛掛好似仲有野未做,又唔知係乜,但總係有 d 野咁。公事都攪掂啦,唔係公事即係私事喇,身痕痕咁,哦~~原來係骨蟲咬。唔得喇,要去搵人幫我捉捉 ...
真係好危險架 , 咁你而家係咪晌拘留所上網丫?

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-10-12 09:54 發表

`哈哈, 這場我沒去很久了, 多謝你把親身經歷寫出.

危吾危險, 沒人答到你.

我總之沒去HK$幾個月了. 就係因為這場曾有技師客人被拉.

我和其中一個技師去過歡樂谷, 開過房, 現沒找她了, 但她還在HK$做 ...
深圳大部份邪骨有被拉過查過 , 支持你唔再去遇過事既場 , 翠竹拉人封艇已經唔少次 , 何解師兄早前仍有到訪 ? 會講成一樣中一招 , 何解又要去?芙蓉開張以來第三次 , 何解仲去?

成日由年頭講到年尾 , 嚴打拉人無時無刻卦在咀邊 , 遲早喱度變成嚇破膽樂園 , 唔係話心口掛個勇字唔識死 , 只不過無謂危言聳聽式暗示或明示攪到每人做膽小鬼!

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-10-17 00:03 發表

照我分析, 在午飯和晚飯時間去最安全, 因為KO吾會吾吃飯去查場.
請問師兄對KO制度、職權或體系情況知多少?食飯時間豈不變成罪惡城?

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-10-17 00:03 發表

照我分析, 在午飯和晚飯時間去最安全, 因為KO吾會吾吃飯去查場.
唔好自己呃自己 也無需講到咁恐佈令人心惶惶 多人失業開始擔心街道治安好過la

自從呢個場出過事之後,睇黎都要同呢個場暫時分手。

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-17 18:22 發表

咁師兄你會去邊個場呢?講黎聽下一齊分享下。  
以前去最多就係扶容啦,後來見太多人去,咁又去下hk$囉,近期就緊係去人氣最旺既ca啦∼∼hehehe

次次都係我唔想技c攪到d燈咁暗....
乜你同我調轉既..

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-10-17 21:43 發表

我絕對不清楚KO制度, 只是一點猜測.  

照小弟愚見, 食飯時間, 如果是有人殺人放火嚴重罪行,  KO 當然照常出動,

但上桑拿場查牌, 在食飯時間正常是不會去的.

曾經有某場部長說, SZ的場, 在12:00 - 1:30 .. 和 6:00 - 7:30. p.m., 是最安全的..
點解海聯會館年頭果次係下午六點半比 ko 掃既?向西長成名士上埋深視果次點解係 7~8 點既?臨天光會唔會更好 d?因為佢地要訓覺.

發新話題