發新話題

DL 極速12小時之旅(全文完)

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-18 09:09 發表
多謝詳細報告!
我都幾鍾意哩間,房又大又靚:thumbs_up.gif: 。比我系sz試過$338房費仲好d

如果個囡囡d服務,未係好純熟,d主任係會話你聽。我第一次,就係咁聽佢地話, ...
乜有木桶玩既咩 ? 乾唔乾淨架 ?
多功能椅問過,d房剛好 full 晒 wor

DL TV 日光日白去過一次, 不過真係食唔落呀 ! 加上個邊真係好悶, 無咩野玩 !

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-18 17:43 發表

我上次間房有個木桶,好乾淨架!唔記得玩!
有無玩空飛呀?
空飛要$500既囡囡,同間房好似要$238果隻,我寧願多張椅玩
我甚至用豆弄、酒吹都無玩,只係用冰水、暖水

完左第1q,係木桶抱著囡囡應該可以好快回氣 下次要返間玩下先,最多帶埋支細滴露去

引用:
原帖由 pandahui 於 2008-9-18 21:08 發表
DL TV 日光日白去過一次, 不過真係食唔落呀 ! 加上個邊真係好悶, 無咩野玩 !
我第一次去係下午 3:xx到,見到前後12個囡囡,係最後一轉600果批先3個都係正野,之前仲以為係用身材樣貌分級
今次去到睇左40-50條囡,各級都有好野、衰野(600都有一半係 ),應該係以身高同服務去分級(我囡囡話自己又矮又唔好服務所以係400),如果似我鍾意細粒同唔重視服務,$400之中應該會搵到唔少好野

貴野除了高  唔覺有乜好喎!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-19 00:38 發表

唔係. 上次見果個810. 真係正到dum一聲. 不過我到依家都未試過:smile1: :smile1:
我第一次果個 *%@,夠高又perfect figure (36c-22-36),應該係直情卡通4仔先見既身材,開始都以為佢係整既,但上手既手感真係一流,只係樣普通左d同服務太過iso

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-19 09:18 發表

你講得好岩. model服務真係一般. 因為佢地買點唔係service,係身材, 相頭 ....呢樣野. 你去到邊度邊個場都會係咁:smile1: :smile1: . 我係ca玩咁多次model. 都係咁. 不過同佢地玩你同佢交流下. 有d"灰"同佢做果陣真係好正架
我今次就係死係呢度:_n1: ,咁就成個月經費用晒:_n5: :_n5:

發新話題