發新話題

太平洋休「閎」超市, 香「蕉」推油,及香「蕉」治療

推你條香蕉

you guys got a great ideas !!! :good2: :good2:

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-10 12:43 發表

靴兄,午安。
都係你‘林’頭好野!
我都係估一隻隻蕉,代替d雞蛋look look下。
掂喎!一齊攪間有波推又有蕉推o既,男女通殺!
7 師兄,
香蕉好難 look 吓 look 吓喎, 不如你試吓叫 "流水兄" 囉條香蕉去擦吓擦吓,
睇吓會唔會順暢 d ?  佢浦咗個頭出嚟嗱, 佢話想 "試" 喎.  
你想攪嘢!  咁你要捉多幾條 "有實力既友仔" 俾 "流水兄" 去 "試" 吓先好喎   ,
唔係佢會炸你型  

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-9-10 13:12 發表

7師兄 靴文兄 午安呀!
哈哈! 乜咁有冧頭冧住攪間有波推, 又有蕉推既場呀!
放心攪喎! 到時, 我實黎試吓你地間場既(O)(O)推!
重會叫咸蘿蔔&班長過來試吓你地 ...
流水兄, 午安!

恭喜你攞咗個 "迎 新 蕉 章" !!  
對唔住      寫錯字, 應該係 "迎 新 薰 (勳)章" 先啱  

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-10 14:58 發表

herman 同流水. 雖然忙到仆街. 都要同你地講聱congradulation啦 .
我真係十分感激 "班長兄"  喺  百忙間抽少少胸  出嚟講一聲 congrulations.  
請各位多多指導我哋呢 d 新手.  

引用:
原帖由 神經 於 2008-9-10 15:13 發表

公起~兩位c輕~~拎到救國英勇蕉章~~我都想要個荷蘭水蓋.......點綴下.....:smile1: .......但時間未夠....:smile1: ...

呵呵~我對那個最佳安檢大獎有d興趣..捉雞30次...灌水的兄弟 ....小心神經在你後 ...
神兄,
多謝 "公起" !  你都打錯字 bo  :thumbs_down.gif: :thumbs_down.gif: :thumbs_down.gif:  !!!
吓!  Holland 水蓋要嚟啜     ???
神經捉雞隊我真係第 1 次聽到   :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: , 千奇唔好捉晒佢哋呀   !  

發新話題