發新話題

引用:
原帖由 bigcity 於 2008-8-24 02:45 發表
最近果次去皇後大道按摩
睇見有條廿零歲港女
按完摩on西西咁舂左入男更衣
可能係特登去見識o下

引用:
原帖由 光年 於 2008-8-24 03:07 發表
以下呢d算唔算呀 :

1) 按腳的貴賓房有鼠鼠, 不過ching們, 真係老鼠呀!   重要係 米奇加米妮.

2) 係休息大廳餵人奶

3) 一班疑似港客走單, 被知客/部長/經理們"邀請"回前台協助調查, 班疑似港客重我 ...
1)去錯o左 敵士o黎

2)真係相見識o下 ..不過想問清楚d係餵俾老豆d定個仔先

3)呢個我都見過:biggrin: ..全部都係紋身金毛仔 ..o向前台搞o左成半個鐘 ..籌夠錢之後仲有條友問有無折頭

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-8-24 07:20 發表
上次新x虹著三層底底。

jojo: 下次再係只發公仔圖,即刻扣分不再警告

clean n tidy toiletis very important in sn

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-8-24 07:20 AM 發表
上次新x虹著三層底底。
上次新x虹著三層底底<<--

引用:
原帖由 精X大師 於 2008-8-24 08:06 發表

1)去錯o左 敵士o黎

2)真係相見識o下 ..不過想問清楚d係餵俾老豆d定個仔先

3)呢個我都見過:biggrin: ..全部都係紋身金毛仔 ..o向前台搞o左成半個鐘 ..籌夠錢之後仲有條 ...
仲問有冇折頭, 睇個勢佢地係想"技術性走單"喎

我去過一間中型機場,係更衣室見有個公仔大佬洗身,係個洗身位外面2個公仔佬同佢睇水,仲有2個自己洗緊身之後同之前2個換更,個個都企係度條條fing~~~
佢地跟手入濕蒸房,好似係4個細既企係佢前面晒蕉,大佬就坐係度慢慢蒸(我習慣會蒸一蒸都唔敢跟入去,睇得唔清)
唔知上左房班細既駛唔駛繼續幫大佬睇水呢

發新話題