發新話題

水du鬆腿

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-8-4 09:22 發表
我都算闊佬少少鵅A好多時我比左都無講出薄A怕比人話做壞哂。我覺得做得好係應該比多d。

我地洗麉Y餘錢,佢地要賺麉Y生活錢。

見到人家開心,自已都開心啦!
但都唔好做壞市,

一般中價正骨場, 小費 $15~20 一個鐘差不多啦,

大場 $15~25 一個鐘,

邪邪地, 小費當然另計!!!

引用:
原帖由 euyhk 於 2008-8-3 17:56 發表
通常一个钟签 50 小费
嘩!  你都好豪遮, 如果按腳或鬆腳兩個鐘...要比成100,:thumbs_down.gif:
佢地按一個鐘 ke 工資只係10元8塊咋

我只係比 2-3鐘 = 40/50,  4-5鐘 =80/100 (大約 20 蚊 個鐘都差唔多啦)
你估早幾年前o係嘉年華會按兩個鐘d技師話至小100喎, 今時唔同往日lu
以前 $100=rmb105-110, 依家 $100=rmb86-87 相差成20%:icon9.gif: 肯定冇o甘豪爽咧

請問各位大大,水都鬆腿一小時收費多少?

引用:
原帖由 bubu218 於 2008-8-4 23:33 發表
請問各位大大,水都鬆腿一小時收費多少?
rmb48(45mins)+10%+小費

簽小費,隨意囉,一般我在水都鬆腿一個鐘,簽 20 元,都試過,按 3 個鐘,簽 80 元。 

通常去做美容師淋巴推油 198 元,小費簽 60 元,中位數,因有 30, 50, 60, 80 揀。 

小費鍾意簽幾多咪幾好o羅...個個人都唔同環境架啦..自己決定啦..

小費一般俾 RMB20 (一粒鐘), 但亦可能會因環境及其它因素而異, 例如:
1) 場 ge 規模
2) 你 lum 條囡
3) 你係熟客, 等等
但揼齋一粒鐘俾 RMB50 小費, 都係幾鬆手, 其中可能有特別原因.

引用:
原帖由 herman 於 2008-8-5 16:36 發表
小費一般俾 RMB20 (一粒鐘), 但亦可能會因環境及其它因素而異, 例如:
1) 場 ge 規模
2) 你 lum 條囡
3) 你係熟客, 等等
但揼齋一粒鐘俾 RMB50 小費, 都係幾鬆手, 其中可能有特別原因. :love ...
小費因個別埸所及技師而定, 我試過o係CP沐足三粒鐘 =45+40+40+10藥 共 135
比200個技師埋單免找, 個技師都話 " 嘩! 比O甘多"

發新話題