發新話題

港完探一探

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-25 16:44 發表

睇黎呢位師兄都好勇.咁唔該你係呢排上去sz d邪骨玩多d.出多幾個report俾大家啦. 我地係度等緊架
係呀. 等我地班師弟再清楚知多啲現時SZ實戰情况, 多謝 jojo 兄嘅有建設性有禮貌嘅建議

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 18:30 發表

遲下書展有幾本書會好吃香,你預訂左未?,其中幾本是:

1. 風險管理系列 - 骨場玩樂要訣
2. 熟蒸語錄
3. 正邪足攻略

我預計會炒得勁過奧運記念鈔。  
有無preview睇?最緊要多相,有得預訂就最好

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 18:23 發表

去CA 點同呀!

明知有地震的地方,你都仲去旅遊,做乜咁笨呀!

我去 ca ,同長安一號一齊去....第一,事前做過風險管理;第二,收哂所有風暴消息;第三,去果個係身經百戰,受過嚴格訓練,識得 ...
最緊要去邊度都要做好風險管理呀~~~~ :good2:

有翻版, 才吃香. 你出品嘅嘢, 你都想多啲人知, 係咪, 發揚光大噢. :biggrin:   風險管理等如敷衍管理.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 19:05 發表

咁你平時北上播種之前有冇做過呢類分析?  
羅白c hing 呀~~呢d 分析好難做, 我又好少經驗,都係睇下各位c hing 的 分析啦~~~

而家睇黎,都未有上年遊街示眾的場面...總算好彩...不過8月一定唔去得啦...因為想上去,上面都無囡囡....

度度都係咁講,d 囡囡都咁樣覺得...所以去親都要急急腳完事,叫你7月快d上去玩....

不過7月都好快過~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 20:25 發表

深圳無需分析,深圳已死!
收到~~~羅白C HING~~~
都係要上去東莞搵食~~~

發新話題