發新話題

東方淙x只是捉到1/2隻老鼠

引用:
原帖由 albert1201 於 2008-7-24 00:09 發表
brother捉唔到rat都比$130 tips,好大方
唔係比$130,如果咩都唔比摩就比$50+簽人仔20~30(因簽小費唔係我埋單,唔使我比 ),如果可以揸波右可能下次可以起機就比多$50(駁下次同留番啲記憶比佢,下次一嚟就可以:big_smile: :big_smile: )$100=約86人仔再+簽30人仔=116人仔唔多好多啫.

我唔建議比貼士先或先話定比幾多貼士, 應該先試探吓條女嘜心態, 才出擊吧.
如果條女唔做捉鼠, 先比貼士有嘜用, 所謂 " 敵不動、我不動 "

我都試佐好多次先暗示會比幾多,但從未成功過,但反而先比小小錢先5次有4次得,就算唔起得機都起碼可以摩吓手腳大肶.唔知係唔係因為我去個幾間都係比較大間的正骨場.

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-24 10:55 發表
我都試佐好多次先暗示會比幾多,但從未成功過,但反而先比小小錢先5次有4次得,就算唔起得機都起碼可以摩吓手腳大肶.唔知係唔係因為我去個幾間都係比較大間的正骨場.
你講嘅比較大間正骨場, 會係原因之一.
但有時出黎玩, 先唔講錢, 如可以用把口誘條女幫你做你想要的服務,
咁先至過癮, 同埋你會覺得更好玩.  明買明賣, 係好死板, 唔知 C Hing 同唔同意?

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-23 17:06 發表
上星期六去佐東方淙x,因上次隻老鼠妹獅子開大口,第二次幫我按就話要我送N95,所以唔再找她,想找亞 ROBERTCHAN 兄介紹的極之老練之鬼鼠妹,明明番2:00PM,點知3:30都未見人,只有試吓自己運氣睇吓捉唔捉到老鼠 ...
師兄可否 PM 我技師的 number ~ ?

C兄我又耍NO. PM俾我

喂!大哥!係吾係覆填果奸呀?係就pm D料泥益下皆慌la

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 08:49 發表

是羅湖區,老地方酒店果頭。
Sorry ,robertchan哥,我講個間係水圍,時代廣場對面,即係汇港城對面.

發新話題