發新話題

皇盛

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-7-21 00:15 發表

都話9成以上技師都攪"起機",想安心"剩按"衹有我提的幾個技師唔會主動攪你
簡單黎講, RMB98/2hrs + RMB100 機費 = RMB198. 除去三件『特殊』 唔攪你, 即其他可互動啦!  個場裝修係小嘉同級, 想取經係咪好玩啫 。希望唔係只肯開大, 開細唔做 , 大家無引。mm2005 大哥有無靚冧巴, 請 pm 我。thank you.

抱歉,我未見有食得慨技師。

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-7-20 19:07 發表
六樓,法式推油,98元雙鐘,房幾大,舊的,有沖涼房。大部分係"機師",成個場得3個技師唔叫你"打飛機",機價100。
純機場wor, 我亦要改變一下北上玩樂.

引用:
原帖由 mark34 於 2008-7-21 10:18 發表

純機場wor, 我亦要改變一下北上玩樂.
你係想話去純機場啱晒定係話"改變"唔玩機場呢?

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-7-21 09:59 發表
抱歉,我未見有食得慨技師。
係咪講緊 樣貌 呢?? very ?

引用:
原帖由 ningning 於 2008-7-20 22:14 發表

清潔阿沈...汁房阿E....同埋小强
ningning hing :good2: 都好9熟

引用:
原帖由 mongping 於 2008-7-21 13:53 發表

係咪講緊 樣貌 呢?? very ?

又唔係全部扒,點都有d好樣既。你可要求經理介紹件好樣兼身材正既比你試吓囉

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-7-21 00:12 發表

二樓是按中式及泰式,六樓是法式即推油,佢唔做推油咪唔上六樓囉
呵...明白!即是下次我直踩上六樓再叫部長安排就得啦。
我是新仔...請各c-hing不要笑我!

發新話題