發新話題

買鐘問題

引用:
原帖由 reosou 於 2008-6-23 13:36 發表
近來風高浪急 ,兩星期前去髐茈閂v試靚場,條女都算樣靚 ,按完後畀佢鬻盚q話號碼,早兩日收到太平洋bg短訊,話可唔可以幫佢買20個鐘(1380人仔) ,其實條女只是一面之緣,佢話call鐘不足影響 ...
問你3個問題可以嗎
1~~夠18歲未
2~~最近有冇驗身(包括腦電圖)
3~~係咪地球人

我剛剛問完佢,我點樣enjoy佢20粒鐘,佢覆我話:現在我要睡覺,不要再煩我!

此bg真寸 ,各位有什麼好主意去教訓她

算把la.

兩三四個月前,我想找一個深記的技師Call鐘,她說自己冇做了。
如果想知她去了那裡做 ,叫我幫佢手機充值......才肯講...要沖200蚊
食蕉啦 ,我即刻搵第二個......

呢D人,以為發個老脾D男人會聽話奉上金錢.....真係又天真又傻 ...
尋尋覓覓,始終都會搵到食......

引用:
原帖由 reosou 於 2008-6-23 13:36 發表
近來風高浪急 ,兩星期前去髐茈閂v試靚場,條女都算樣靚 ,按完後畀佢鬻盚q話號碼,早兩日收到太平洋bg短訊,話可唔可以幫佢買20個鐘(1380人仔) ,其實條女只是一面之緣,佢話call鐘不足影響 ...
你俾錢買鐘, 佢就有20個鐘free time,

你係冇得用返既!!!

師兄
20個鐘=$1380=10個客人
到月尾重有成個禮拜, 一個星期都輪唔到10個客
跟本冇理由
算把啦 當你今次幫手 下次可能加碼 到時点
佢电活係1368841???

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-6-23 15:16 發表
兩三四個月前,我想找一個深記的技師Call鐘,她說自己冇做了。
如果想知她去了那裡做 ,叫我幫佢手機充值......才肯講...要沖200蚊
食蕉啦 ,我即刻搵第二個......

呢D人,以為發個老脾D男人會聽 ...
我都覺得佢同 c hing果件同種,我當然采佢都On 9 ,但就唔憤氣佢咁Q吋 ,其實今日我只給她兩個短訊,誓扮傻仔問佢點用返D鐘,但佢居然覆我話,佢唔係夜總會小姐,唔買就唔好問咁多,否則佢報警告我電話搔擾 ,我真係XXYYZZ佢呀,我唔告佢搔擾都算佢執到啦 (我畀果個當然係廢柴no ),仲咁串!我本來想打電話去太平洋搵個經理小9佢,但Robert版主講得琚A跟本就蛇鼠一窩,各位有乜好計可以出番口氣呢

發新話題